CHP karıştı! Gül ihanettir

CHP'nin diğer partilerle ittifak yaparak eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü 'çatı aday' olması yönündeki adımlarına parti içinden birçok isim karşı çıktı.

GİRİŞ 26.04.2018 07:56 GÜNCELLEME 26.04.2018 09:05
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CHP'li Milletvekilleri Twitter'dan 'GülYokHükmündedir' ve 'AbdullahGülChpyeİhanettir' hashtag'iyle tepkilerini paylaşıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Abdullah Gül'ün adaylığıyla ilgili konuştu. Ağbaba, 'Cumhuriyet Halk Partisi’nin gündeminde Abdullah Gül gibi bir tartışma yoktur, kendisi adayımız da değildir' dedi. Uşak Milletvekili Özkan Yalım da 'Gündemimizde Abdullah Gül diye bir isim yoktur!' diyerek benzer açıklamada bulundu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Gül’ü aday göstereceği iddiasına ilişkin olarak devam eden tartışmaya "Yeter. Canımıza tak etti" ifadesiyle tepki gösterdi: "CHP’nin gündeminde Abdullah Gül diye bir isim olmadı, şimdi de yok, olmayacak."

 

İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ise, "Fikrimizi aylar önce açıklamıştık, tekrar edelim; demokrasinin yıkımında başrol oynayan Gül partimizin adayı olamaz, olmayacaktır" dedi. Öte yandan CHP’nin kapalı grup toplantısında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ittifak çalışmaları için tam yetki verildi.

YORUMLAR 25
  • E.G 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Gül artık ne yapsa kimseyi inandıramaz..Milletin gönlündeki fırsatları kaçırdı..milli görüş geleneğinden gelen biri Chp'ye yanaşıyorsa/yanaşmışsa vay ki vay onun haline..
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    sayin gul-^^ abdullah^^ allahin kulu demektir. iman ve islam dusmanlarinin degil. sinsi durup balik avlama durumuna dusmeni sana yakistiramadik. daha soylenecek cok soz var amma ben bu sozleri kendine yakistiramiyorum. vesselam.
    Cevapla
  • temel 6 yıl önce Şikayet Et
    chp yakında erdoğanı aday gösterirse şaşırmayın. chp de akıl tutulması had safhada ve chp nin ruhuna bol ışıklar dileriz
    Cevapla
  • garib 6 yıl önce Şikayet Et
    Çatı çatırdadı, yıkılması yakın, sakın altında gezmeyin.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Gül yorulacak biliyorum ancak bir açıklama yapsa iyi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu