Akşener'den Abdullah Gül çıkışı! Mümkün değil

Meral Akşener, "Ben Sayın Gül'ün adaylığından büyük mutluluk duyarım. Sayın Gül aday olduğu takdirde gerçekten çok sevinirim, başarılar dilerim. Ama bir yıl evvel yola çıkmış ve her gittiği yerde adaylığını 100 bin imza üzerinden ilan etmiş bir kadın olarak benim bu adaylığımı geriye almam mümkün değil" dedi.

GİRİŞ 26.04.2018 12:02 GÜNCELLEME 26.04.2018 12:59
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

24 Haziran seçimleri için konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Abdullah Gül ile ilgili çok konuşulacak bir yorum yaptı.

Akşener, "Ben Sayın Gül'ün adaylığından büyük mutluluk duyarım. Sayın Gül aday olduğu takdirde gerçekten çok sevinirim, başarılar dilerim. Ama bir yıl evvel yola çıkmış ve her gittiği yerde adaylığını 100 bin imza üzerinden ilan etmiş bir kadın olarak benim bu adaylığımı geriye almam mümkün değil" açıklamasında bulundu.

 

"CHP'NİN ADAYI İKİNCİ TURA KALDI, DESTEKLEYECEĞİZ"

Vatandaşlara güvenerek 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olduğunu söyleyen Akşener, "Ben bu işi bulamıyorsam zaten ne işim var. Yani bu grup meselesini, gruplar aday gösterebiliyor, grup kurum kendimi bedavadan aday göstermek için yapmadık. Sadece İYİ Partinin seçime katılabilmesi için bir fedakarlık var ortada. O insanları istismar etmeyi istemiyorum. Dolayısıyla şimdi Cumhurbaşkanlığı adaylığı var. Ben adayım, diğer partiler aday çıkarabilecek gibi görünüyor. Partiyi kurmadan ilan etmiştim. Bir kere daha huzurunuzda ilan ediyorum. Diyelim ki CHP'nin adayı ikinci tura kaldı, şüphesiz her türlü gücümüzle destekleyeceğiz" dedi.

"GÜL'ÜN ADAYLIĞINDAN MUTLULUK DUYARIM AMA ADAYLIKTAN ÇEKİLMEM"

Son günlerde Abdullah Gül'ün çatı aday olmasına ilişkin bir baskı oluşturulduğunu iddia eden Akşener, "Ben Sayın Gül'ün adaylığından büyük mutluluk duyarım. Sayın Gül aday olduğu takdirde gerçekten çok sevinirim, başarılar dilerim. Ama bir yıl evvel yola çıkmış ve her gittiği yerde adaylığını 100 bin imza üzerinden ilan etmiş bir kadın olarak benim bu adaylığımı geriye almam mümkün değil" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 112
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün fetö adaylarına sandıkta ders vereceğiz
    Cevapla
  • Türkiye sevdalısı 5 yıl önce Şikayet Et
    siz nekadar sahtekarsınız aday benim diyeceksin sonra herşey vatan için diyeceksin başka bir adayı destekleyeceksiniz siz nekadar abidik gubidik insanlarsınız
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç boşuna uğraşma cumhurbaşkanı olamazsın bizim tek bir Başkanımız var oda RECEP TAYYİP ERDOĞAN dır
    Cevapla
  • Agu 5 yıl önce Şikayet Et
    Köklerine inmek lazım asıl hedefi çıkar
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ret edilen Kemal beyin kendisidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi