Limanda ele geçirildi... 10 çuvalda 120 adet!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı İstanbul Haydarpaşa Ro-Ro Limanı'nda bir TIR'da yapılan aramada 10 çuval içinde 120 adet kaçak tilki kürkü ele geçirildi.

Limanda ele geçirildi... 10 çuvalda 120 adet!
Limanda ele geçirildi... 10 çuvalda 120 adet!
GİRİŞ 27.04.2018 01:44 GÜNCELLEME 27.04.2018 01:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü tarafından yürütülen kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında, Haydarpaşa Ro-Ro Limanı'na gelen gemilerden indirilen TIR'lar gümrük muhafaza ekipleri tarafından risk değerlendirmesine tabi tutuldu. 

Ukrayna'dan gelen bir gemiden indirilen ve transit yükü kereste olan TIR, Haydarpaşa Ro-Ro Limanı'na inmesini müteakip gümrük muhafaza memurlarınca yapılan değerlendirme sonucunda x-ray taramasına sevk edildi.

 

 

Yapılan tarama esnasında x-ray operatörlerince TIR'ın çekici kısmında şüpheli yoğunluk farklı görülen noktalar işaretlenerek, araç aranmak üzere refakatle arama hangarına yönlendirildi. 

120 ADET TİLKİ KÜRKÜ ELE GEÇİRİLDİ

Gümrük muhafaza memurlarınca çekicide yapılan detaylı aramada çok sayıda çuvalın içerisinde 120 adet tilki kürkü olduğu ve bu eşyalara ilişkin araç şoförü tarafından herhangi bir beyanda bulunulmadığı anlaşıldı. 

Yapılan ön görüşmede kürklerin kendisine ait olduğunu ifade eden sürücü M.G. hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Tilki kürklerine ise el konuldu.

YORUMLAR 10
  • ender kal 5 yıl önce Şikayet Et
    YÜCEALLAHA sesleniyorum versene hak ettikleri belalarını bu vahşeti yapan iblisin uşaklarına amin
    Cevapla
  • Muhafaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Gumruk muhafaza yine zehir gibi...
    Cevapla
  • 88888 5 yıl önce Şikayet Et
    tekstil, teknolojinin nimetlerinden yararlanip cesit çeşit kumaş üretmişken bazilari hala magaralada yasayan eski atalarinin giyimini devam ettirmekte israrci. ne gerek var gosteriş yapacagiz diye bu canim havanlara kiymaya. agir cezalar gelsin..giyene de giydirene de. modacilar da daha dikkatli olmali. zira pompalayanlar onlar.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğal dengenin katliamına ağır cezalar getirilmelidir.
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    yazik ya hayvanlara yapilan eziyetin hesabini nasil vereceksiniz..bunlari kullananlarada yuhh olsun vicdansizlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması