CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran'daki seçimlerde partilerinin cumhurbaşkanı adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğunu açıkladı. Tanıtım toplantısında konuşan İnce, "Herkesin cumhurbaşkanı olacağım" diyerek parti rozetini Kılıçdaroğlu'na teslim etti.

GİRİŞ 04.05.2018 09:35 GÜNCELLEME 04.05.2018 13:09
Bu Habere 524 Yorum Yapılmış

24 Haziran'da yapılacak erken seçimde, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu yanıtını buldu. CHP'nin kapalı grup toplantısında Yalova Milletvekili Muharrem İnce, oy birliğiyle aday olarak belirlendi. 

İnce aday olarak belirlenmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Her şey güzel olacak" ifadelerini kullandı.

 

 

Şu sıralar Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı yaptı. Salona İnce ile birlikte gelen Kılıçdaroğlu konuşma yaptı.

KILIÇDAROĞLU: GEL BAKALIM BURAYA 

CHP lideri konuşmasının sonunda "Eski bir öğretmen yeni bir politikacı, sayın Muharrem İnce gel bakalım buraya" diyerek İnce'yi sahneye davet etti. 

İNCE'DEN İLK AÇIKLAMA

Sahneye gelen İnce şunları söyledi:

"Hep söylediniz parti başkanından cumhurbaşkanı olmaz. Parti üyesinden cumhurbaşkanı olmaz. Ben de bu görüşünüze katıldım. 24 Haziran'da Allah'ın izini milletin isteğiyle cumhurbaşkanı olacağım. Sadece CHP'lilerin değil, sadece bu salonda bulunanların değil. 80 milyonun herkesin AK Partililerin, MHP'lilerin, Kürtlerin, Türklerin, alevilerin, sünnilerin herkesin cumhurbaşkanı olmak için. Onun için 15 yaşında 79 ara seçimlerinde sokaklara afiş asmaya çıkmış ve 39 yıl CHP'nin rozetini taşımış biri olarak ben tarafsız bir cumhurbaşkanı olacağım ve rozetimi size emanet ediyorum."

Bu tören öncesinde ise başkentin bulvarlarına CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin fotoğrafları asıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren İnce’nin cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu fotoğrafları billboardlara asılmaya başlandı. CHP, “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganı ile cumhurbaşkanlığı yarışına katıldı.  

MUHARREM İNCE'DEN TWITTER MESAJI

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak isminin açıklanması beklenen Muharrem İnce, sosyal medya hesabı Twitter'da "Biz hazırız" diyerek eşi, oğlu ve geliniyle birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaştı. 

OTOBÜSLER HAZIR 

CHP'nin hazırlattığı otobüslerin fotoğrafları ortaya çıktı. 

>

YORUMLAR 524
  • remzi 5 yıl önce Şikayet Et
    bu chp zihniyeti başa gelirse vay memleketin haline özü sözü birdeğil bunların bunlar koltuğa otursun memleket umurunda değil bol keseden atıyorlar icrat yok yalan çok birin yalanı genel başkanı çıkarıyor ince fetö isteme dosyasının usulsüz olduğunu söylüyor genel başkanıda okadar önemli değil diyor bunun hangisi doğru
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH korusun ,bunun gibi insanlardan ülkeyi
    Cevapla
  • kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    kemalin geyesi seçim kazanmak değil inceyi tasfiye etmek kendini kurtarmak için
    Cevapla
  • Yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Rozet bırakmala kafa değişmez zihniyet değişmez hepiniz aynısının CHP olarak ,sadece başınız daha azgın daha kindar İslam'a ve müslüman lara karşı Allah elinize fırsat vermesin elinize fırsat geçse hemen başlarsınız zulme.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Ingliz partisi chp ne yapsa boş. Kader artık bizden yana. Yeni Başkan ve Halifemiz Recep Tayyip Erdoğan hayırlı mübarek olsun inşaAllah. Chp den hiç bir zaman halife olamaz çünkü hilafeti yıkan chp dir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!