Taburcu edildikten sonra öldü

Kocaeli’de halsizlik ve mide rahatsızlığı şikayeti ile gittiği hastanede gıda zehirlenmesi teşhisi konulan ve müdahale sonrası kendini iyi hissedince hastaneden ayrılan şahıs, bir süre sonra hayatını kaybetti.

Taburcu edildikten sonra öldü
Taburcu edildikten sonra öldü
GİRİŞ 07.05.2018 11:00 GÜNCELLEME 07.05.2018 15:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde eğitim gören 26 yaşındaki üniversite öğrencisi Hayrettin Ömeroğlu, akşam saatlerinde halsizlik ve mide rahatsızlığı şikayeti ile Kocaeli Devlet Hastenesi’ne gitti.

Kocaeli Devlet Hastenesi’nde Acil Poliklinik’te tedavi edilen Ömeroğlu'na gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. kendini iyi hisseden genç, ardından taburcu oldu.
 
Evine dönen genç, bir kez daha fenalaşınca 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine eve gelensağlık ekipleri tarafından tekrar aynı hastaneye kaldırılan Ömeroğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
KOCAELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA
 
Öte yandan, konu hakkında açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, hastanın gıda zehirlenmesi şikayetiyle hastaneye geldiğini ve yapılan tüm müdahalelerin bu yönde olduğunu, hastanın kendini iyi hissettiğini söylemesi üzerine taburcu edildiğini ancak bir kez daha evinde rahatsızlanarak geldiğinde ise kurtarılamadığını belirttiler.

 

 

YORUMLAR 4
  • YUNUS 5 yıl önce Şikayet Et
    Kişide gizli kalp rahatsızlığı vardır gıda zehirlenmesi'de tetiklemiş olabilir bu tarz durumlar ekg ve kanda troponin ile netleştirilmelidir.Kalp ve mide rahatsızlıkları zehirlenme dahi olsa bir değerlendirilmelidir.
    Cevapla
  • Hüseyin Adana 5 yıl önce Şikayet Et
    Ağrı kesici mi verdiler ne yapdılar. Dr. bilmiyormu zehirlenme hemen mi taburcu olur. Özellikle ergenleri (malesef 30 yaşında ergenler var günümüzde) iyiyim deseler bile bırakmamak lazım. Bana bir şey olmaz psikolojisi hakim.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm müdahalelere rağmen inandırıcı gelmiyor artık bana,ülkede o kadar sağlık skandalı yaşıyoruz ki
    Cevapla
  • emre k 5 yıl önce Şikayet Et
    senin bildiğin başka bir müdahale varsa gel yap
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak