Bilal Erdoğan, hafızlık icazet merasimine katıldı

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için icazet töreni düzenlendi.

GİRİŞ 16.05.2018 22:48 GÜNCELLEME 16.05.2018 22:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Okulda düzenlenen programda konuşan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, hafız olanları tebrik ederek, onlara eğitim hayatlarında başarı diledi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafızlık programına yönelik büyük desteklerinin olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Hafızlık çalışması bu okulda büyüyerek devam etti. Türkiye'de hafızlık alanında çok güzel işler yapılmaya başlandı. Şu anda Anadolu'nun her yerinde imam hatip liselerinde hafızlık kulüpleri çalışmalarına devam ediyor, bunun dışında da hafızlık ortaokulları git gide açılmaya başlandı. Bu okullarda da her sene yüzlerce, binlerce hafızımız icazet alıyorlar. Bütün emeği geçenlere, hocalarımıza en başta da hafız kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.

Hayatlarının geri kalanında da Kur'an'ın hadimleri olarak her nerede ne işle meşgul olurlarsa olsunlar, Kur'an'ın hadimleri olarak hayatlarının geri kalanını sürdürsünler inşallah." Okul müdürü Mithat Tekçam da hafızlık öğrencilerinin büyük gayretle çalıştığını, yurt içinde ve dışında düzenlenen kamp programlarıyla hafızlık icazeti almaya hak kazandıklarını belirtti. Konuşmaların ardından, bu yıl hafız olan 19 öğrenciye birer altın ve umre ödülü hediye edildi.

Öğrencilere ayrıca üniversite öğrenimleri için burs da verildi. Okulun bahçesinde düzenlenen merasime katılan Bilal Erdoğan da hafız öğrencilere hediye takdiminde bulundu. Daha sonra hafızlık öğrencileri ve aileleri iftar yaptı.

YORUMLAR 11
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    28 Şubatın vurduğu darbelerin başında Hafızlık eğitimi gelir. İ.H. Liselerinden sonra Orta Okul bölümlerinde de Hafızlık yapılması harika olmuş. Hem de örgün eğitimle beraber zaman kaybı da yaşanmıyor olması ayrıca güzel. Seni seviyoruz sayın Cumhur Başkanım, sizi seviyoruz Ak Partili siyasiler. Emeği geçen herkese teşekkürü borç biliyorum.
    Cevapla
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP zihniyeti kıskansın.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bir ömür boyu kuran hadimi kılsın bu yavrularımızı mutlaka arapça yıda öğrenip manasını anlamalılar şu anda çık büyük bir fırsat vat ülkemizde her dairede her apartmanda Arap kardeşlerimiz var onların eğitimli olanların dan fev kalada arapça öğrenile bilir
    Cevapla
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sayılarını artırsın ,Kur an ahlakıyla ahlaklandirsin Amin
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepimizi de inşaallah.
    Cevapla
  • Beyaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Hafızlığı yapılması güzel ancak tac takılmasını hoş görmedim.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen de hafız ol da takma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!