Sayıları 10 bini aştı!

Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek için kayıt yaptıran 74 bin Suriyeli’den 10 bini geçiş yaptı.

Sayıları 10 bini aştı!
Sayıları 10 bini aştı!
GİRİŞ 26.05.2018 11:09 GÜNCELLEME 26.05.2018 11:12
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Suriyeliler, Kilis Valiliği'nin izniyle 13 Haziran tarihine kadar Suriye’nin Azez, Mare, Soran, Aktarin, Çobanbey, Afrin, Cerablus ve El Bab bölgelerine online randevu sistemine kayıt olduktan sonra gidebiliyor.

İşlemleri yapıldıktan sonra geçişlerine izin verilen ve online randevu sistemine kayıt yaptıran 74 bin Suriyeli'den 10 bininin ülkesine geçtiği belirtildi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • Turşu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben gonderemedim. Neymis muhacir olmak lazimmis. Ben bak bu suriyeli ve cifte vatandas. Ailesi suriyede dedim ama laf anlatamadim. Aglayarak geri döndük antebe.
    Cevapla
  • erenist 16 5 yıl önce Şikayet Et
    Bayramı huzur içinde geçirebileceği bir Memleketi olanın bizim Ülkemizde işi ne?
    Cevapla
  • Erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp ninde dediği gibi dışarı çıkartırım bir daha içeri almam bu nedir ya istediğin zaman gel dilen suriyede yatırımını yap iyi para kazan geleceğini dilenerek garanti altına al sonra çok çalıştım ben suriyeye memleketime gidip bir tatil yapayım sonra gelir twkrar sömürmeye devam türk halkını kusura bakmayında burası dingonun ahırı yada yol geçen hanı değil bu nedir be.
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    yeri yurdu varsa geri almayın cok incelemek lazım .keyfi bakmak luzumsuz yazık cok yazık
    Cevapla
  • Spazm 5 yıl önce Şikayet Et
    3 gun gidip orada belkide yikilmis evlerini gorecekler,belki bir bayram havasi umut ederek eski gunleri yad edecekler,belkide bir mucize her sey eskisi gibi olacak diyerek orada kalacaklar.ARKADAŞLAR biz ensariz Allah muvaffak etsin bizi.Gelirlerse baş tacilar,gelmezlerse vatanlarinda kalsinlar.bizler yorum yapacak kudrette degiliz.İMTİHANİN,Sabahin ve hayrin bir sahibi var.
    Cevapla
  • GÜNALP BEY 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen kaç tanesine bakıyorsun bu yüzsüzlerin, kes sesini.Onlar muhacir falan da değil, yetti artık defolup gitsinler vatanımdan sürüler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?