Şenel Yediyıldız’a görkemli karşılama

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Şenel Yediyıldız, Ordu’da büyük bir konvoy eşliğinde karşılandı.

GİRİŞ 27.05.2018 17:41 GÜNCELLEME 27.05.2018 18:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul’dan karayolu ile dün akşam saatlerinde hareket eden AK Parti Ordu Milletvekili 1. Sıra Adayı Opr. Dr. Yediyıldız, yaklaşık 300 araçtan oluşan konvoy ile karayolu ile Ordu’ya geldi. Yediyıldız, Ordu girişinde vatandaşlar ve partililer tarafından kurban kesilerek karşılandı. 

Karşılamanın ardından, Ünye’deki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katılmak üzere konvoy eşliğinde yola çıkan Yediyıldız, Ünye girişinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 19 ilçe başkanı ve diğer vekil adayları tarafından karşılandı.

HEDEF 6'DA 6

 

Ünye SKM açılışında konuşan Yediyıldız, Ordu’nun dertlerini ve sıkıntılarını yakından takip ettiğine dikkat çekti. Ordu’da, hedefin 6’da 6 olduğuna dikkat çeken Yediyıldız, ''Bismillah dedik, Akçay’dan yola çıktık ve Ünye’ye geldik. Ben, her ne kadar dışarıdan gelmiş birisi gibi görünüyorum ama Ordu’yu iyi bilen birisiyim, Ünye’yi de iyi bilen birisiyim. Dertlerimizi ve sıkıntılarımızı çok çok iyi bilen birisiyim. Yolunuzu, organizenizi, suyunuzu çok iyi bilen birisiyim. Onun için bütün dertlerinizi hep beraber çözeceğiz. Bu Akçay’dan Ünye’ye giriş tablosu bizi o sorunların hepsini çözmeye mecbur etmiştir. İnşallah o sorunları hep beraber çözeceğiz, Ünye daha güçlü, daha güzel, daha kaliteli bir şehir haline gelecek'' dedi. 

''24 HAZİRAN'DA SANDIKLARI PATLATALIM''

Şenel Yediyıldız, konuşmasını şöyle tamamladı:

''Bu güçlü tabloyu 24 Haziran’da sandıktan çıkartırsak, emin olun yapmayacağımız bir şey yoktur. Onun için 24 Haziran’da sandıkları tekrardan patlatalım. Madem ki biz Ordu’da artarak ilerliyoruz, bu 24 Haziran’da da arttıralım. İnşallah hep beraber gezelim tozalım ama Ordumuzun bütün meselelerini halledelim. Gezmedik kapı, tutulmadık el bırakmayacağız. Her tutulan el kalbe giden bir yoldur. İnşallah o elleri tutacağız ve sandıkları patlatacağız.''  

AK PARTİ'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ 

Konuşmaların ardından, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ordu milletvekili adaylarının da katılımıyla Ünye Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış töreni gerçekleşti.  

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve AK Parti Ordu Milletvekili 1. Sıra Adayı Opr. Dr. Yediyıldız şehir merkezinde kolkola yürüdü.

YORUMLAR 13
  • zaza 12 5 yıl önce Şikayet Et
    iyide bu gösteriş niye bu şatafat niye
    Cevapla
  • fatih aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenel Hoca için güzel şeyler duydum, tanımam etmem ama halk en iyi referanstir.
    Cevapla
  • Vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yurdumuzun her köşesin durmak yok DEVAM inşallah
    Cevapla
  • kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ordu için seçilebilecek en iyi tercih.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenel hocayı belki Ordulular iyi tanımıyor. İstanbuldaki tanıyanlara sorsunlar samimiyetle dört dörtlük bir insan görmüş geçirmiş.Maddi yata önem vermeyen çok değerli bir şahsiyet.EĞER FIRSAT VERİRSE ORDUNUN SORUNLARINA DERMAN OLACAKTIR.İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş.Ordumuza da iyi bir doktor, iyi bir cerrah eli değecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'