Deniz Baykal'la ilgili kritik gelişme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın yürüteçle yürümeye başladığını ve yeni dönemde Meclis'teki yemin töreninde yer alacağını söyledi.

Deniz Baykal'la ilgili kritik gelişme!
Deniz Baykal'la ilgili kritik gelişme!
GİRİŞ 28.05.2018 13:57 GÜNCELLEME 28.05.2018 14:20
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

CHP'nin Antalya milletvekili adayları, Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nde (ATİK) gazetecilerle bir araya geldi. Ankara'da tedavisi devam eden Deniz Baykal ve Ali Takavut dışındaki 14 milletvekili adayı, kendini tanıttı.

Yeni dönemde de Antalya'dan ikinci sırada aday gösterilen CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Deniz Baykal'ın sağlık durumu ve adaylık süreci hakkında bilgi verdi. Budak, "Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal'ı ziyaret ettiğinde kendisinin 'Ülkeye katkı koymak istiyorum' demesi bizim için yeterlidir. Hizmet etme arzunu dile getirmiştir. Bütün mesele bundan ibarettir. Sağlık durumu mükemmele doğru gidiyor. Kendisini 2 aydır zaten rahatlıkla ifade ediyordu. Yürüteçle yürüyebiliyor. TBMM'nin yeni döneminde yemin merasiminde bizimle birlikte olacak" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 42
  • Mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani ayağa kalkıp şavaşamı gidecek?..
    Cevapla
  • turkbey 5 yıl önce Şikayet Et
    imana gel ilmini ve amelini cogalt.tovbe et YUCE MEVLAM ALLAH(CC)hu buyuktur.LAILAHEILLALLAH.
    Cevapla
  • Demokrat 5 yıl önce Şikayet Et
    Oldu olacak İnönü ve Ecevit'in Şahsi manevilerini de aday gösterseydiniz. Onlar da eski genel başkan ve onlar da bayağı zamandır ayakta duramıyorlar ve yürüyemiyorlar.
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaslanmis bir hayli adam olsa vekillik siyasi hayati birakir kenara cekilirdi isleri gucleri mecliste tvlerde kendilerini gostermek. Gundem.yapmak. Bir gun vefat edince geriye ne birakacak koca bir hic.
    Cevapla
  • DAVAM DEVAM 5 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyeti işte bu !!! Gençlerle Güvenmiyorlar Demek ki !!! hastasın be Baykal! evinde otur, gençler gelsin !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...