The Economist'ten Muharrem İnce güzellemesi!

24 Haziran seçimleri yaklaşırken Avrupa medyası da, yakın takipte olduğu muhalefet partilerinin siyasetçileriyle ilgili, ilginç analizler yayımlıyor.

The Economist'ten Muharrem İnce güzellemesi!
The Economist'ten Muharrem İnce güzellemesi!
GİRİŞ 01.06.2018 10:47 GÜNCELLEME 01.06.2018 10:47
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

İngiliz The Economist Türkiye'deki seçimleri yakından takip ederek sayfalarına taşıyor. Haberlerini Erdoğan karşıtlığı üzerine kurgulayan yayın organı seçimlerin mutlak favorisi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görse de muhalefetten umudunu kesmiyor.

"POPÜLER BİR DELİFİŞEK"

 

The Economist, "popüler bir delifişek" ifadesini kullandığı Muharrem İnce'yi "Muhafazakar seçmenle iletişim kurabilen ender laik politikacılardan biri" cümlesiyle okurlarına tanıttı.

"ARADA BİR İÇKİ DE İÇİYOR"

Yazıda İnce için şu ifadelere yer verildi: "Cumhurbaşkanı'nın karşısındaki adaylar yaklaşan seçimlerde halen favori değiller. Ama bir ivme kazandıkları ve doğru adayları buldukları gözlemleniyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olan Muharrem İnce popüler bir delifişek ve muhafazakar seçmenle iletişim kurabilen ender laik politikacılardan biri. Muhafazakar bir ailede dünyaya gelen İnce, namaz kılıyor ve kamusal alanda kadınların başörtüsü giymesini destekliyor ama bunun yanında arada bir içki de içiyor."

YORUMLAR 149
  • Mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    Arada bir içkimi? Adam hiç ayılmadı ki...
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    aradabir icki icmiyor,her aksam iciyor..namazi ni kirk seneden buyana gormedik..demekki yeraltinda kiliyormus,Aday olunca yeryuzune cikti..Laiklik elden gitti.. merak etmeyin orucda tutmuyor..secimlerini takip edin gorursunuz..Kemal de oruc tutmuyor,zaten namazda kilmiyor,zaten bilmiyor..mezhepci..
    Cevapla
  • Nuri 5 yıl önce Şikayet Et
    oruclu, oruclu maremin günahini almayin, elma suyu iciyordur, nerden biliyorsunuz. )))))))
    Cevapla
  • Slm 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların kalbini açıp bakmayız. Ama biz havas değiliz avamız ve tabii ki zahire göre hüküm vericez. Dışarıdan bakınca da samimi gelmiyor işte. Erdoğan gençliğini bu yola vermiş hayatını inandığı yola adamış biri.En azından benim gördüğüm bu. Ve Türkiye düşmanları ondan nefret ediyor. Öyleyse günahıyla sevabıyla yine de Erdoğan!
    Cevapla
  • Zülo 5 yıl önce Şikayet Et
    Inceyi seyredersem sanki saban filmini izliyormusum gibi yav Adam cok komik türkiyede böyle birisi yakisir tam üc kagitci inan cok insanlari iyi eglendiriyor bosver memleket parcalanirsa suriye gibi olursa bos verin sizi eglendiriyorya cok komik bir ülke türkiye ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!