Şenocak'a gençlerden tam destek!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Gençlik Kollarının Sütlüce’deki İl binasında organize ettiği, Geleneksel Üniversiteliler Sahuruna katıldı. İstanbul gençliği ile bir araya gelen Şenocak, gençlerden tam destek aldı.

Şenocak'a gençlerden tam destek!
Şenocak'a gençlerden tam destek!
GİRİŞ 08.06.2018 12:01 GÜNCELLEME 08.06.2018 12:01

Aralarında 24 Haziran’da ilk defa oy kullanacak olan gençlerin de bulunduğu programda konuşan Başkan Şenocak, “Güçlü Meclis Güçlü Türkiye yolunda 24 Haziran’da gençlerimiz ile birlikte inşallah İstanbul tarih yazacak. Kapısını çalmadığımız, gönlüne dokunmadığımız tek bir vatandaşımız dahi kalmayacak dedi.

Sahur programına İl Başkanı Bayram Şenocak’ın yanı sıra, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve Belediye Başkanları, Milletvekilleri ve Milletvekili adayları, teşkilat mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“ERDOĞAN BU ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİR”

İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda gençlere seslenen İl Başkanı Bayram Şenocak, konuşmasına ramazan-ı şerifi tebrik ederek başladı. İslam coğrafyasında yaşanan zulme de değinen Şenocak, bu mübarek aylarda acıların son bulması temennisinde bulundu.

Türkiye’ye karşı oynanan kirli tezgâhın ve algı operasyonlarının Türkiye’ye hiçbir şekilde zarar veremeyeceğine dikkat çeken Şenocak, şunları kaydetti: ‘’Bizim çok cesur bir Genel Başkanımız var, bizler de genç siyasetçiler olarak hep kendisini örnek aldık ve almaya devam edeceğiz. Eğer biz bugün başı dik gezen bir teşkilatsak, bunun sebebi her zaman güzel işler yapan, her zaman cesur davranarak bu ülkenin kaderini değiştiren Recep Tayyip Erdoğan’dır.’’ 

24 Haziran’da İstanbul’da destan yazılacağını vurgulayan Şenocak, “Genç kardeşlerim sizlere çok iş düşüyor. Kapı kapı dolaşıp herkese ulaşacağız, yeni Türkiye’ hedeflerini 7’den 70’e herkese anlatacağız. İnşallah yeni dönemde oylarımızı katlayarak yolumuza devam edeceğiz. Güçlü Türkiye’ye yolunda,  Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikamette bu güne kadar nasıl yol aldıysak, 24 Haziran’dan sonra da hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“YENİ SİSTEM FİİLEN BAŞLAYACAK”

İl Gençlik Kollarının daveti üzerine programa katılan Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan da yaptığı konuşmasında, şu ifadelere yer verdi:

''Değerli kardeşlerim, önümüzde önemli bir seçim süreci var.  24 Haziran ülkemiz için ziyadesi ile önemli. Neden önemli? 16 Nisan’da ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş yaparak vesayet odaklarının halkın iradesi üzerinde kurduğu tahakkümü kırdı ve en önemli adımı atmış oldu. 24 Haziran’da ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni fiilen başlatmış olacağız. Bir tarafta Türkiye’yi yine koalisyon hükümetlerinin karanlığına götürmek isteyenler var, diğer tarafta da Türkiye’ye aydınlık bir geleceği kalıcı olarak sunmak, halkın iradesini yaşatmak isteyen Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadroları var.''

AK teşkilatların çalışmalarına da değinen Bilal Erdoğan, “Değerli dava arkadaşlarım, genç kardeşlerim, sahada dik olacağız, hiçbir psikolojik üstünlüğü başkalarına kaptırmayacağız. Cumhurbaşkanımızın milleti ile ilgili hassasiyetlerini en iyi sizler bilirsiniz. Düşmanlarımızın alaşağı etmek için yapmadıkları oyun kalmayan, dünyanın gıpta ile baktığı, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah milletimizin desteği ile 24 Haziran’da bu ülkenin ilk başkanı yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Programda, üniversitelilerin yoğun ilgi gösterdiği İl Başkanı Bayram Şenocak ve Bilal Erdoğan, gençlerle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Program yapılan dualar ve Kur’an-ı kerim tilavetiyle son buldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı