Erzurum'da sahur vakti terör operasyonu

Erzurum kent merkezi ile Karayazı ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Erzurum'da sahur vakti terör operasyonu
Erzurum'da sahur vakti terör operasyonu
GİRİŞ 09.06.2018 07:57 GÜNCELLEME 09.06.2018 08:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özel harekat polislerinin de  katıldığı operasyonda, önceki seçimlerde vatandaşları açık oy kullanmaları konusunda tehdit ettikleri ve terör örgütü PKK/KCK adına sosyal medya  paylaşımları yaptıkları belirlenen 5 şüpheli yakalandı. 

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatan İl  Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2014 ve 2015'te  yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi ile Milletvekili Genel Seçimi sırasında  Karayazı'da vatandaşları açık oy kullanmaları konusunda tehdit eden ve terör  örgütü üyeleriyle bağlantıları olan M.S.A. ile M.G'nin ilçede bulunduğu bilgisine ulaştı. 

 

 

Özel harekatçıların da aralarında olduğu yaklaşık 100 polisin sahur  vaktinde düzenlediği operasyonda M.S.A. ve M.G. gözaltına alındı.

Ekipler aynı operasyon kapsamında, sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK  adına paylaşımlarda bulundukları değerlendirilen B.E, E.B. ve S.İ'yi de  adreslerinde yakaladı. 

Bulundukları yerlerde yapılan aramalarda örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirilen 5 şüpheli, ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

YORUMLAR 1
  • Temel candan 5 yıl önce Şikayet Et
    Istihbarat hic bu kadar önemli olmamisti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti