Adalara elektrikli fayton geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; öncelikle Kınalıada'da olmak üzere; her biri en fazla 12 kişilik olmak üzere elektrikli araçla toplu taşımacılığın yapılması amaçlanıyor.

GİRİŞ 18.06.2018 16:51 GÜNCELLEME 18.06.2018 17:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yolculuk ücretleri, istanbulkart ile entegre olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile işletmesi İspark A.Ş. tarafından yapılacak. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, öncelikle Kınalıada'da olmak üzere; her biri en fazla 12 kişilik olmak üzere elektrikli araçla toplu taşımacılığın yapılması amaçlanıyor. 

 

 

AA'nın haberine göre; İlk araç önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Yolculuk ücretleri, istanbulkart ile entegre olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile işletmesi İspark A.Ş. tarafından yapılacak.

Bu uygulama test edildikten sonra zamanla tüm Adalar'daki toplu taşıma hizmetinin, elektrikli araçlarla yapılması planlanıyor.

YORUMLAR 5
  • yorgun 5 yıl önce Şikayet Et
    istanbullu çocuk lar at ve arabaları adalarda görüyorlardı şimdi rüyada görürler tarihimiz orda bari yaşasın doğayı bozmayın berlinin göbeyinde paytonlar var vesselam
    Cevapla
  • Hakan Dönmez 5 yıl önce Şikayet Et
    Faytoncular o aracın sürücüsünü dövüp testi sabote ederler. Tek seferde başlayın, teste gerek yok. Testi önce başka yerde yapın.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi bir çalışma. Fayton furyasından da kurtulmuş oluruz.
    Cevapla
  • fatih karabulut 01 5 yıl önce Şikayet Et
    istanbulkart ile yapılsında hani türkiye kart çıkartılacak tı buna eş olarak post makinası konsun araçlara üçü bir arada olsun vede ieleriye dönük geliştirilebilir yazılım ve mimaride olsun slot veya soket ile entegre mimaride olsun geliştirle bilir olsun post makinası toplu tasıma araçalrında fabrika çıkışlı stanadart olsun araç kayıt sistemi araç takip sistemide olsun vs.
    Cevapla
  • Serpil 5 yıl önce Şikayet Et
    geç bile kalındı şu atlara yapılan zülum biter İnşaAllah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!