Askerlik Şubesi sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Vatani görevini yerine getirmek isteyen asker adaylarına çok eski yıllardan beri hizmet sağlayan askerlik şubesinin hafta-hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Köklü bir devlet kurumu olan askerlik şubesi sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor? Askerlik şubesinin açılış ve kapanış kapanış saatleri!

Askerlik Şubesi sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
Askerlik Şubesi sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
GİRİŞ 19.06.2018 16:36 GÜNCELLEME 19.06.2018 16:40

Günümüzde Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı olarak her il ve ilçede hizmet sağlayan Askerlik Şubelerinde, Türkiye Cumhuriyeti erkek vatandaşlarının vatani görevini yerine getirmekle yükümlü olduğu askerlik işlemleri yapılmaktadır. Tecil, celp, bedelli askerlik, terhis sonrası işlemler gibi pek çok askerlik hususuyla ilgili işlemlerde bulunulabileceği askerlik şubelerinin hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırması askerlik vazifesini tamamlayacak vatandaşlar tarafından ağırlıklı bir şekilde yürütülüyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı Asker Alma (ASAL) teşkilatının en küçük birimi olarak asker adaylarının gerekli tüm işlemlerini kolay ve hızlı bir biçimde halledebileceği askerlik şubesi sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, ilk kez 2. Abdülhamit zamanında 1886 tarihinde kurulan askerlik şubesinin açılış ve kapanış kapanış saatleri!

ASKERLİK ŞUBELERİNİN ÇALIŞMA / MESAİ SAATLERİ NELERDİR? ASKERLİK ŞUBELERİ SABAH SAAT KAÇTA AÇILIYOR AKŞAM SAAT KAÇTA KAPANIYOR...

Askerlik Şubelerinin çalışma / mesai saatlerini incelediğimizde; Hafta içi her gün sabah saat 8:30 saatlerinde açılmaktadır ve akşam 17:00 saatlerinde kapanmaktadır. Bununla birlikte askerlik şubelerinin 12:00 ve 13:00 saatleri arasında öğle yemeği arası bulunmaktadır. Öte yandan askerlik şubeleri hafta sonu cumartesi ve pazar dahil olmak üzere kapalı olduğu için vatandaşlara hizmet sağlayamamaktadır.

ASKERLİK ŞUBELERİNİN İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Asker Alma Dairesi Başkanlığı, Millî Savunma Bakanlığı Bakanlıklar ANKARA / TÜRKİYE adresinde yer almaktadır.

Aynı zamanda +90 312 402 6100 numaralı telefonla aracılığıyla da ulaşabilirsiniz.

askerlik şubesi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak