2018 Ağrı seçim sonuçları açıklandı! İlçe ilçe sonuçlar...

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği 24 Haziran erken seçimi sonuçları anlık olarak takip edebilirsiniz. Ağrı seçim sonuçlarını ilçe ilçe görüntülemek için haberimizin detayını inceleyebilirsiniz. Peki 2018 seçimlerinde Ağrı 'da hangi parti önde? İşte YSK canlı seçim sonuç sayfası...

2018 Ağrı seçim sonuçları açıklandı! İlçe ilçe sonuçlar...
2018 Ağrı seçim sonuçları açıklandı! İlçe ilçe sonuçlar...
GİRİŞ 26.06.2018 10:04 GÜNCELLEME 26.06.2018 10:04

24 Haziran 2018 tarihi itibariyle Yüksek Seçim Kurulu yani YSK tarafından yapılan seçim tüm Türkiye için büyük önem arz ediyor. Milyonlarca insan için bu önemli seçim sonuçları ise büyük merak konusu oluyor. Peki 24 Haziran Ağrı seçim sonuçlarına göre hangi parti şuan için önde gözüküyor. Ağrı 'da Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Cumhur İttifakı olarak ne kadar oy aldı? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Saadet Partisi ve İyi Parti Millet İttifakı oy oranı belli mi? Oy kullanım işlemlerinin tamamlanması ve YSK tarafından resmi olarak sandıkların açılması ile birlikte 2018 Ağrı seçim sonuçlarını haberimizin detayından anlık olarak görüntüleyebilirsiniz.

AĞRI SEÇİM SONUÇLARI TIKLA

 

Ağrı'nın Ağrı Merkez, Diyadin, Doğubayazıt, Eleşkirt, Hamur, Patnos, Taşlıçay, Tutak ilçeleri yer almaktadır. Ağrı 24 Haziran seçim sonuçlarını yukarıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

AK PARTİ - MİLLLETVEKİLİ LİSTESİ

1. EKREM ÇELEBİ

HDP - MV LİSTESİ

1. BERDAN ÖZTÜRK
2. DİRAYET DİLAN TAŞDEMİR
3. ABDULLAH KOÇ

2015 SEÇİM SONUÇLARI NASILDI?

1 Kasım 2015 senesinde yapılan seçimin sonuçlarına göre Ağrı'da AK Parti 1 Milletvekili, HDP 3 Milletvekili çıkardı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar