Muharrem İnce'den Küçükkaya'ya soğuk duş!

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muhharrem İnce, dün akşam Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'ya gönderdiği mesajla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 25.06.2018 12:31 GÜNCELLEME 25.06.2018 12:52
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Dünkü haberlere göre İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'ye telefonda "yorumunuz nedir, herkes sizin yorumunuzu bekliyor" deyince İnce, "Adam kazandı, yarın açıklama yapacağım" diye cevap verdi.

İNCE KIZDI: ARKADAŞÇA MESAJ ATTIM AMA HABER YAPACAĞINI DÜŞÜNMEDİM

 

 

Attığı mesajı doğrulayan Muharrem İnce, İsmail Küçükkaya'nın bu olayı Türkiye'ye duyurmasına kızdı ve sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce konuyla ilgili; ''İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça mesaj attım. Haber yapacağını düşünmedim. Bir hata yaptım. Islak imzalı sonuçları bekliyordum. Demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Hata benim, özür diliyorum.'' dedi. 

KÜÇÜKKAYA'DAN DAKİKALAR SONRA CEVAP GELDİ

İnce'nin kendisine yönelik açıklamalarının ardından İsmail Küçükkaya da sosyal medya hesabından açıklama kendini şu sözlerle savundu; 

''İnce'ye yazdım, 'Neredesiniz? Ne diyeceksiniz?' Yanıtı şu oldu; 'Adam kazandı' Elbette bunun haber değeri var... Erdoğan ve Bahçeli konuşmuş. Herkes İnce'nin ne diyeceğini merak ediyor. Bu haberdir. Seçimin sonucunu 00.37'de kabul etmiş. Haber değil mi?''

YORUMLAR 80
  • Toraman 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani bu adam çok yapıcı, birleştirici, herkesi kucaklayan olacaktı. Daha kendi safındaki adamı kucaklayamıyor. Allahım sana şükürler olsun ki korudun bu gibi insanlardan bizi.
    Cevapla
  • Yazıcı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani diyor ki: "Denizden babam çıksa yerim."
    Cevapla
  • İbrahim Bozkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    "Aylardan Haziran,iyilerin kazandığı kötülerin kaybettiği bir zaman dilimi."K.Kılıçdaroğlu.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    ismail ayıp ettin !!
    Cevapla
  • tahir 5 yıl önce Şikayet Et
    beter olun yiğin birbirinizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Seçim sonrası ilk kabine yarın toplanıyor: Masada hangi konular var?