Günlerdir aranan Leyla için yeni açıklama

Ağrı'nın Bezirhane köyünde kaybolan ve Ramazan Bayramının birinci gününden beri haber alınamayan Leyla Aydemir için başlatılan arama-kurtarma çalışmalarıyla ilgili AFAD'tan açıklama geldi.

Günlerdir aranan Leyla için yeni açıklama
Günlerdir aranan Leyla için yeni açıklama
GİRİŞ 29.06.2018 16:48 GÜNCELLEME 29.06.2018 16:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Leyla Aydemir’i bulmak için yürütülen arama-kurtarma çalışmalarında 16. güne girildi.

Bölgedeki araziyi tarama faaliyetlerinin devam ettiğini kaydeden Van AFAD Birlik Müdürü Sadi Ekin, "Köy çevresi ve içinde ekiplerimizce minumum 30 kilometrekarelik bir alanda arama-kurtarma çalışması gerçekleştirildi. Leyla'ya dair hiçbir belirti yok. Kaçırılma ihtimalinin kuvvetli ihtimal olduğunu düşünüyoruz. Tabi ki bu konuyu emniyet daha iyi değerlendirecektir" dedi.  

Ekin, "Bir çocuğun ayağının takılarak düşebileceği ve akıntıya kapılabileceği; dere, bataklık, kuyu gibi bütün sulu alanlarda inceleme yapıyoruz.  Ağrı Valiliğinden  yeni bir talimat gelene kadar köy çevresindeki arama- tarama faaliyetlerine devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • Atsız 5 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi en iyi bilen, gören, işiten ve hepimizin sahibi olan yüce yaradan bu yavruyu, bize bağışlasın. Allah anne-babasına kavuşmayı nasip etsin inşallah. Melekler küçük Leyla'nın arkadaşı olsun. Kılına zarar gelmeden yüce Allah, bu evladımızı, bizlere bağışla. Ben bir babayım, onun emsali kızım var, çok derin bir üzüntü yaşıyorum. Aklıma geldikçe bu minik yavrumuza dua ediyorum.
    Cevapla
  • Pelin 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah kısa zamanda bulunur. Kayıp Leyla'ya DİKKATLİ BAKALIM Kİ gördüğümüzde tanıyabilelim. Köyde yoksa, büyük ihtimal şehir dışına kaçırılmışsa halkımızda uyanık olsun.
    Cevapla
  • Pelin 5 yıl önce Şikayet Et
    Akrabaları da soruşturulmalı her türlü ihtimal değerlendirilmeli...
    Cevapla
  • YUSUF ÇETİN 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rızası için artık bulun bu yavurucağı günlerdir içimiz kan ağlıyor kendi yavrumuz kaybolmuş gibi üzülüyoruz içimiz acıyor. ALLAH annesine babasına sabır versin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    rabbim en kısa zamanda ailesine ve sevdiklerine bağışlar inşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı Ayasofya'ya "gudubet" demişti: Murat Bardakçı'dan "niye batıyor" tepkisi
Nisan ayı enflasyonu belli oldu