AK Parti Balıkesir vekilleri mazbatalarını aldı

Balıkesir'de, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili seçilen Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir mazbatalarını aldı.

AK Parti Balıkesir vekilleri mazbatalarını aldı
AK Parti Balıkesir vekilleri mazbatalarını aldı
GİRİŞ 29.06.2018 20:31 GÜNCELLEME 29.06.2018 20:31

Balıkesir Adalet Sarayı'nda gerçekleştirilen mazbata töreninde, 27'nci Dönem'de milletvekili olarak kenti AK Parti'den temsil edecek Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Ünal İzgi'den aldı. Mazbata törenine milletvekillerinin yanı sıra belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Mazbata töreninin ardından partililerin katılımıyla adliye binası önünde açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, "Dualarla çıktığımız bu kutlu yolda zafere ulaştıran Allah'a hamdolsun ki bize bu günleri gösterdi. Milletvekillerimiz biraz önce mazbatalarını aldı. Bundan sonraki çalışmaları Balıkesir'e, bu memlekete hizmet için olacaktır. Allah bu hayırlı hizmet yolculuğunda milletvekillerimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam" dedi.

Mazbata töreni, AK Parti Balıkesir milletvekillerinin teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...