13.07.18 Fenerbahçe son dakika transfer haberi! İmzalar an meselesi...

13 Temmuz perşembe günü itibariye son dakika Fenerbahçe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Peki 2018 - 2019 sezonuna bomba gibi başlamak isteyen Başkan Ali Koç önderliğinde başarıyı hedefi yüksek olan Fenerbahçe kimi transfer edecek? İşte Fenerbahçe'nin son transfer gelişmeleri...

13.07.18 Fenerbahçe son dakika transfer haberi! İmzalar an meselesi...
13.07.18 Fenerbahçe son dakika transfer haberi! İmzalar an meselesi...
GİRİŞ 13.07.2018 10:54 GÜNCELLEME 13.07.2018 10:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Futbol severler bu sezon Fenerbahçe'nin başkanlığına Ali Koç geçmesiyle birlikte gözünü transfer haberlerine çevirdi. Özellikle takımın başına Aykut Kocaman'ın yerine Phillip Cocu'nun getirilmesinin ardından Fenerbahçe son dakika transfer haberleri gündem oldu. Peki 13 Temmuz cuma günü itibariyle transferlerde son durum ne? Barcelona ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe yönetim Yerry Mina’yı ikna edebilecek mi? Geçen sezon sakatlıklar yüzünden beklenen performansı ortaya koyamayan ancak görev aldığı maçlarda sergilediği futbolla taraftarları heyecanlandırmayı başaran Janssen, kariyerine Fenerbahçe’de devam etmek istiyor. Fenerbahçe Bas Dost için gün sayıyor. Jack Wilshere transferinde kritik gelişme... İşte Fenerbahçe transfer haberlerinden derlemeler...

YERRY MİNA İSTANBUL'A GELİYOR

 

Transfer çalışmalarını non-stop sürdüren Fenerbahçe, kadrosuna kiralık olarak katmak istediği Kolombiyalı stoper Yerry Mina'yı İstanbul'a getirmek üzere.

Mina'nın kiralanması konusunda Başkan Ali Koç'un girişimleriyle Barcelona ile kesin anlaşma sağlayan hatta ön protokol bile imzaladığı iddia edilen Fenerbahçe, Yerry Mina'yı ikna etmekte sıkıntı yaşıyordu.

Sonunda Yerry Mina'nın da Rusya'ya kadar gelen Fenerli yetkililere olumlu cevap verdiği öğrenildi. Kolombiya bugün elenirse Mina İstanbul yolculuğuna çıkacak.

VİNCENT JANSSEN'İN TEKRAR KİRALANIYOR

Özellikle vatandaşı Cocu’nun Fenerbahçe'nin başında teknik adam olarak görev yapması, Hollandalı futbolcu Vincent Janssen'in Fenerbahçe aşkını alevlendiriyor. Ancak kulübü Tottenham kiralama bedeli olarak 6 milyon Euro’nun altına düşmüyor. Sarı-Lacivertliler bu rakamı 2 milyon Euro seviyelerine çekmeye çalışıyor.

BAS DOST KOPTU GELİYOR

Fenerbahçe ve Bas Dost isimleri her geçen gün daha çok birlikte anılırken İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri Twitter hesabından büyük bir iddia ortaya attı.

Palmeri bu sabah saatlerinde attığı tweetinde ‘F.Bahçe’den çok güzel iş. Bas Dost için 15 milyon euro’ yazdı.Transferle ilgili başka bir detay vermeyen İtalyan gazetecinin attığı tweet sosyal medyada Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.

Sporting Lizbon’la sözleşmesini feshetmek isteyen Hollandalı oyuncunun dosyası hala FIFA’da.

WİLSHERE ARSENAL'E VEDA ETTİ

Dün itibariyle sözleşmesi boşa çıkan ve Arsenal ile yeni sözleşme imzalamayan Wilshere, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İngiliz orta saha oyuncusu, Arsenal'de geçirdiği dönemlerin fotoğrafını ve anılarını paylaşarak, "17 sene sonra Arsenal futbolcusu olmadığım ilk gün.. İnişler ve çıkışlar yaşandı ama Arsenal'in parçası olduğum her saniyeden keyif aldım" ifadelerini kullandı.

The Sun'ın haberinde de 26 yaşındaki yıldız için en güçlü transfer ihtimalinin Fenerbahçe olduğu kaydedildi. Ancak Wilshere ile Premier Lig'den Fulham, Crystal Palace, West Ham, Everton ve Wolverhampton'ın da ilgilendiği belirtildi.

FENERBAHÇE PASALİC İLE İLGİLENİYOR

Orta sahaya Emre Belözoğlu stili oyuncu arayan ve Arsenal'le sözleşmesi biten Jack Wilshere ile anlaşan Fenerbahçe için sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin geçen sezonu Spartak Moskova'da kiralık geçiren Chelsea'li Mario Pasalic'le de ilgilendiği iddia edildi.

İtalyan La Nazione gazetesi, Fiorentina'nın talip olduğu 23 yaşındaki Hırvat futbolcu için F.Bahçe'nin satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğunu yazdı.

İSMAİL KONYA YOLCUSU

Stoper Uğur Demirok’u alan Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor.
 
Yeşil-Beyazlılar, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken gündeme gelen ilk isim Fenerbahçeli Aatif olmuştu. Yıldız oyuncuyla ilgili Sarı- Lacivertliler’den haber bekleyen Konya, takımın bir diğer önemli ismine daha kanca attı: İsmail Köybaşı...
 
İstediği düzeyde şans bulamayan İsmail’i; Çalımbay takımına kazandırma konusunda son derece ısrarcı. Yönetimin başarılı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı gelen haberler arasında.
 
İsmail’in Fenerbahçe ile 3 yıllık daha kontratı bulunuyor.

FENER'E BELÇİKALI ORTA SAHA!

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'de orta sahaya takviye için girişimler başladı. Sarı lacivertliler Belçikalı yıldız oyuncu için Çin ekibine teklif götürdü.

A Spor'un haberine göre Fenebahçe, Çin Süper Ligi takımlarından TJ Quanjian'da forma giyen Axel Witsel için Çin ekibine resmi teklifte bulundu.

2017'nın ocak ayında TJ Quanjian tarafından Rus ekibi Zenit Saint Petersburg'dan transfer edilen Witsel, Çin'de geçirdiği sezonda 18 resmi maçta forma giydi ve 2 gol atabildi.

2017'nın ocak ayında TJ Quanjian tarafından Rus ekibi Zenit Saint Petersburg'dan transfer edilen Witsel, Çin'de geçirdiği sezonda 18 resmi maçta forma giydi ve 2 gol atabildi.

Çin ekibiyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Witsel yıllık 16 milyon Euro kazanıyor. Fenerbahçe'nin TJ Quanjian'a götürdüğü teklifin detayları henüz belli olmazken 29 yaşındaki oyuncunun yüksek ücreti teklifin "kiralama" olma ihtimalini güçlendiriyor.

Belçika ile 2018 Dünya Kupası çeyrek final maçında yarın 21.00'da Brezilya karşısına çıkacak olan Witsel, Dünya Kupası'nda ülkesinin oynadığı 4 maçın 3'üne ilk 11'de başladı.

NANİ EVE DÖNÜYOR!

Bir dönem F.Bahçe'de forması giyen Portekizli Luis Nani'nin eski takımı Sporting Lizbon'a transfer olacağı belirtildi. Valencia'nın teknik patronu Marcelino Toral'ın kadroda düşünmediği 32 yaşındaki oyuncu, geçen sezonu Lazio'da kiralık olarak geçirmişti. Nani'nin yakın zamanda imza atması bekleniyor.

VOLKAN YENİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Sarı-lacivertli takım Volkan Demirel'le yola devam dedi. Kontratı sona eren Volkan'la yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe yönetimi Volkan'ın sözleşmesini uzattı ancak anlaşmanın detaylarını açıklamadı.

Sarı-lacivertli takım Volkan'ın yanı sıra bir kaleci daha alacak. Tecrübeli ismi ikinci kaleci olarak düşünen Fenerbahçe yönetimi, kadroya kariyerli bir kaleci daha almayı planlıyor. 

Volkan Demirel, hem tecrübesiyle takımda etkili rol oynayacak hem de yedek kaleci olarak rakebeti artıracak.

Hollandalı teknik adam Cocu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Volkan'ın Fenerbahçe'de yıllardır forma giydiğini ve sarı-lacivertli takım için önemli bir sembol olduğunu ifade ederek, "Kalmasını istiyoruz, umarım bizimle olur" ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE'DE BÜYÜK SÜRPRİZ! KAMENİ...

Fenerbahçe, 1 numara transferini noktaladı. Sözleşmesi sona eren Volkan Demirel’le nikah tazeleyen sarı-lacivertliler, ayrılması gündemde olan Carlos Kameni’yle de ‘yola devam’ kararı aldı. Kanarya’nın son bombası ise Türk futboluna birbirinden yetenekli isimler kazandıran Altınordu’nun kalecisi Berke Özer oldu. 
 
18 yaşındaki Berke’nin takım arkadaşı, 1997 doğumlu Barış Alıcı da renklere bağlandı. Resmi açıklamada, “Berke Özer ve Barış Alıcı yeni sezondan itibaren çubuklu formamızın başarısı için ter dökecek. Berke ve Barış’a, F.Bahçe ailesine hoş geldiniz diyor, nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz.” denildi.  

Kaledeki Berke operasyonu, takviye politikasının değişmesine yol açacak. David Ospina ile ciddi ilgilenen F.Bahçe, Berke’de karar kılınca yabancı kontenjanını ihtiyaç duyulan başka bir mevkide kullanacak.

FENERBAHÇE'DE TOTTENHAM SEFERİ

Yeni transferleri ağustos ayı başındaki Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetiştirmek için çok büyük bir çaba harcayan Fenerbahçe'den müthiş bir hamle geldi.

3 gündür yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren sportif direktör Damien Comolli'nin Tottenham Hotspur'la masaya oturduğu ortaya çıktı.

​Comolli'nin İngiliz devinde forma giyen Moussa Sissoko, Vincent Janssen ve Kevin N'Koudou için kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. 2005-2008 yılları arasında görev yaptığı Tottenham kulübüyle hala çok iyi ilişkileri olan Comolli'nin İngiliz yetkililerle gerçekleştirdiği görüşmenin çok olumlu geçtiği öğrenildi. Özellikle 8 numara oynayan Sissoko'nun transferine büyük önem veriliyor.

Comolli ayrıca genç kanat oyuncusu N'Koudou ve geçen sezon kiralık olarak forma giyen Janssen'i de ısrarla istiyor. Tottenham yönetimi teklife sıcak bakıyor. Sadece Sissoko konusunda pürüzler olduğu gelen bilgiler arasında...

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 8
  • Can 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerin istediği oyuncular alçak menajerler yüzünden başka takımı tercih ediyo yoksa fenerin hiç suçu yok
    Cevapla
  • Vangolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bşk hadi geç kaldik bunlar kampa yetişmesi lazımdı avrupada ilk turda elenirsek işin zor
    Cevapla
  • gelecek zaman 5 yıl önce Şikayet Et
    ecek acak baska bir sey yok ortega fbye donmeli
    Cevapla
  • gelecek zaman 5 yıl önce Şikayet Et
    ecek acak baska bir sey yok ortega fbye donmeli
    Cevapla
  • SANANE* 5 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka Dede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...