Nuriye Gülmen gözaltına alındı

Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan kanun hükmünde kararname (KHK) ile kamu görevinden ihraç edilen ve işine dönmek için bir süre açlık grevi yapan Nuriye Gülmen, hakkında arama kararı bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Nuriye Gülmen gözaltına alındı
Nuriye Gülmen gözaltına alındı
GİRİŞ 06.07.2018 22:45 GÜNCELLEME 06.07.2018 22:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Esenboğa Havalimanı'na giden Gülmen, Pursaklar ilçesindeki polis arama noktasında, kimlik kontrolü için durduruldu.

Kimlik sorgusunda, Ankara 35. Asliye Ceza Mahkemesince, "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" suçundan arandığı belirlenen Gülmen, gözaltına alındı.

Pursaklar İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Gülmen, buradaki işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile kamu görevinden ihraç edilen Nuriye Gülmen, bir süre açlık grevi yapmış, "silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla yargılandığı davada, bu suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. 

YORUMLAR 10
  • favorotti565 5 yıl önce Şikayet Et
    İşine dönmek için açlık grevi yapıyormuş gerizekalı. Madem işini o kadar çok seviyordun onu baştan düşünecektin. Bunları vatandaşlıktan atmalı. Devletimiz bunlarla boşuna ugraşıyor, at vatandaşlıktan onlar ugraşsınlar.
    Cevapla
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilmem kac gun ac kalip bir turlu olemeyenler degilmi bunlar?
    Cevapla
  • Burak 5 yıl önce Şikayet Et
    cok iyi olmus. devlete bayrak acilmaz.
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu komünistlerin beyni sulanmış, tipe bak gülüşleri bile sahte. Bunlar kendilerini akıllı zannederler ama hiçbir gün neden, niçin var olduklarını sorgulamazlar. Ot gelmiş ot giderler.Hayat onlara göre zevkten, tembellikten,cinsellikten başka bir şey ifade etmiyor. Bunlar yaşlanınca yani bakıma muhtaç oldu klarında bir halt olmadıklarını anlarlar fakat iş işten heçmiştir.
    Cevapla
  • bugün ayın 24 ü 5 yıl önce Şikayet Et
    içerdeyken gebermek üzere olan haysiyetsiz terörist birden canlanmış ordan oraya seğirtiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
İstanbul’da İmamoğlu’nun düzenlediği organizasyona Özgür Özel davet edilmedi