Mehmet Emin Akbaşoğlu kimdir? Aslen nereli kaç yaşındadır?

AK Parti Grup Başkanvekili olan Mehmet Emin Akbaşoğlu kimdir? Koronavirüs testi pozitif çıkan başarılı siyaset adamı Mehmet Emin Akbaşoğlu aslen nerelidir ve kaç yaşındaadır? İşte biyografisi...

Mehmet Emin Akbaşoğlu kimdir? Aslen nereli kaç yaşındadır?
Mehmet Emin Akbaşoğlu kimdir? Aslen nereli kaç yaşındadır?
GİRİŞ 30.06.2020 17:29 GÜNCELLEME 30.06.2020 17:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muhammet Emin Akbaşoğlu,1968’de İstanbul Gaziosmanpaşa’da dünyaya geldi. Aslen Çankırılı olan Akbaşoğlu, Küçükköy İHL ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu, daha sonra Halkla İlişkiler Bölümünü bitirdi. İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukukunda yüksek lisans yapmaktadır. Gaziosmanpaşa MGV İlçe Başkanlığı, (ESAM) İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde çalıştı. 

1994 seçimlerinden sonra Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü ve müfettiş olarak görev yaptı. 2003 yılından itibaren Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığında; Hukuk Müşaviri ve 1. Hukuk Müşaviri olarak çalıştı. 2011 yılında Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığına atandı. 2012 yılında gerçekleşen Uluslararası Adli Tıp Kongresi’nin (IALM) organizasyonunda görev aldı. Avrupa ülkeleri ile birlikte gerçekleştirilen Geliştirilmiş Bilirkişilik Projesi’nde yürütme kurulu üyesi olarak görev yaptı. 

İngilizce ve Arapça bilen Muhammet Emin Akbaşoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

AK Partili Emin Akbaşoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

EMİN AKBAŞOĞLU'NUN KORONA TESTİ POZİTİF ÇIKTI!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Akbaşoğlu bugün TBMM'ye gelip oyunu kullandı.

Tedavisine başlanan Akbaşoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve AK Parti Genel Merkezi tarafından sürecin takip edildiği bildirildi.

YORUMLAR 2
  • Ezd18 5 yıl önce Şikayet Et
    Cankıri milletvekili
    Cevapla
  • Ramazan Kalan 5 yıl önce Şikayet Et
    İsmi Mehmet mi Muhammet mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'