Tren kazasının nedeni belli oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Tekirdağ'daki tren kazasına ilişkin, "Aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması dolayısıyla meydana geldiği tespit edildi" açıklamasını yaptı.

Tren kazasının nedeni belli oldu
Tren kazasının nedeni belli oldu
GİRİŞ 08.07.2018 20:23 GÜNCELLEME 08.07.2018 21:02
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Kapıkule-İstanbul seferini yapan 360 yolcu taşıyan yolcu treni Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi yakınlarında raydan çıktı, 5 vagon devrildi. 

KAZANIN NEDENİ BELLİ OLDU

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca Tekirdağ'daki tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması nedeniyle meydana geldiğinin belirlendiği bildirildi.



YORUMLAR 97
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Burada kontrol yok mu ? Sorumlular hemen alınmalı.
    Cevapla
  • holanda 5 yıl önce Şikayet Et
    hizli tren olsaydi havada ucardi galiba.bu olay belki belcikada olur ama holandada olma sansi cok dusuk,halbuki holanda topraklarinda surekli cokuntuler meydana gelir.
    Cevapla
  • af0303 5 yıl önce Şikayet Et
    Makinistlerin suçu yok bence o bölgede bölge müdürü yol şube müdürü şefleri kimse o yol bakımlarıyla ilgili onları gözaltına almaları lazım. Yağışlar çok oldu hiç mi kimsenin aklına gelmez yol bakımı o kadar mühendis mimar var Vefat edenlere Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar dilerim.
    Cevapla
  • Memooli34 5 yıl önce Şikayet Et
    Menfez üstünde demiryolu demek şaka gibi nasıl bi ihmal bu ya
    Cevapla
  • DEMİR YOLCU 5 yıl önce Şikayet Et
    ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA her tren in gidiş yönünde en az trenin fren tutma mesafesinde ve ilerisinde havadan üstten sağdan ve soldan yol konrolu yapan kamera sistemi kurulmalı ve makinistler ile yakın istasyonlardan görevlilerce anlık kontrol yapılarak güvenli yolculuk sağlanmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sinvar'ın teklifi İsrail'in sinirlerini bozdu!
Fatih Portakal'a göre 35 bin şehit Hamas'la İsrail arasında danışıklı dövüş!