Şule Çet soruşturmasında flaş gelişme!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in Ankara'da bir plazanın 20. katından düşerek ölmesine ilişkin yürütülen soruşturmalar kapsamında şüpheliler Çağatay A. ve Berk A. gözaltına alındı. yarım saat sorgulanan şüpheliler Çağatay Aksu ile Berk A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şule Çet soruşturmasında flaş gelişme!
Şule Çet soruşturmasında flaş gelişme!
GİRİŞ 14.07.2018 19:00 GÜNCELLEME 14.07.2018 20:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Şule Çet’in ölümünün ardından daha önce 2 kez gözaltına alınıp Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılan bir numaralı şüpheli Çağatay A. ile o gece yan odada bulunan Berk A., yeni deliler ışığında 3. kez gözaltına alındı. Tutuklanmaya yönelik gözaltına alınan şüpheliler Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. 

İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Sulh Ceza Hakimliği’nde yaklaşık yarım saat sorgulanan şüpheliler Çağatay Aksu ile Berk A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

YORUMLAR 15
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Hâkim artık bırakmaya yüzün tutmaz herhalde
    Cevapla
  • Asbi 5 yıl önce Şikayet Et
    Adalet sizlikten nice suçlar cezasiz kaldı kimbilir? ? Yapanın yanına kâr kalıyor hissi oluştu toplumda. .olan ölene ce mağdur lara oluyor. .!her şey o büyük günde. .Mahkeme i kübra da açığa çıkacak dünya da kaç tigini sanan lar cehennem i görünce geç kalmış olacaklar. .
    Cevapla
  • VatandaŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu İdamıda getirin artık, BAŞTA DARBECİSİNE, SAPIĞINA, TERÖRİSTİNE, KATİLİNE... VERİN İDAMI. BUNDAKİ KORKAKLIĞIN AHİRETTE AFFI OLMAZ, VEBAL BÜYÜK efendiler.
    Cevapla
  • Şeref Kazan 5 yıl önce Şikayet Et
    İtlerin adaleti
    Cevapla
  • Mehraba 5 yıl önce Şikayet Et
    Bitti mi malesef, şu anda kaç kız orda , burda ?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor-Gaziantep FK! CANLI
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak