Bartın'da vahşet! Bacakları kesilmiş ceset bulundu

Bartın’da 15 gün önce kaybolan manav Şükrü Kesgin’in (35) bacakları kesilerek varilin içine konulup ırmağa atılmış cesedi bulundu.

Bartın'da vahşet! Bacakları kesilmiş ceset bulundu
Bartın'da vahşet! Bacakları kesilmiş ceset bulundu
GİRİŞ 18.07.2018 12:39 GÜNCELLEME 18.07.2018 12:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bartın’da pazar yerinde manavda çalışan Şükrü Kesgin, 15 gün önce kayboldu. Kesgin’e ulaşamayan ailesi, polise başvurdu. Yapılan aramalara rağmen Şükrü Kesgin bulunamadı. Bugün sabah saatlerinde kentteki Bartın Irmağı’nda tekne turu yapan vatandaşlar, Orduyeri Köprüsü altında varilin içinde bir ceset gördü.

Teknede bulunanlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Ekipler, kötü kokuların yayıldığı varildeki cesedi sudan çıkarmak için tekneyle yanına gitti. Varil, yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Yalı mevkiine getirildi, ardından kıyıda bulunan vince bağlanarak sudan çıkarıldı. 

 

 

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı ve polisin yaptığı incelemede, kayıp Şükrü Kesgin’e ait olduğu tespit edilen cesedin bacaklarının dizlerinin altından kesilmiş olduğu belirlendi. Kesilen bacakların da varilde olmadığı görüldü. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, Bartın Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Şükrü Kesgin’in cesedinin Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği belirtildi, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 4
  • Ramazan yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Kur’ân-ı Kerîm’in konunun temeline ışık tutan şu ifadesi ise bu itirazlara toplu bir cevap niteliğindedir: “Yeryüzünde fesat çıkarıp bozgunculuk yapmaya veya bir cana karşılık olmaksızın birini öldüren kimse bütün insanları öldürmüş gibidir, bir canı yaşatan ise bütün insanlara hayat vermiş gibidir” (Mâide 5/32).
    Cevapla
  • amiiiinn 5 yıl önce Şikayet Et
    kan dondunduruyor bu canavarlara aynisi yapilsin yoksa hak yerini bulmaz caydiricida olur kisasasa kisas olsun bu insanin ailesi nasil unutur cok yazik Allahim kimseye kostermesin
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    KISAS ADALETTİR! Adaletin olmadığı yerde zulüm kol gezer. Cana kıymanın bedeli canla ödenmedikçe asla bu olaylar bitmez! "Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız." ( Bakara Suresi, 179.ayet)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı