HDP'den küstah açıklama: Gurur duyuyoruz!

HDP Diyarbakır İl Başkanı Şerif Camcı, milletvekilleri Musa Farisoğulları ve Remziye Tosun hakkında, Eren Bülbül'ü şehit eden terör örgütü PKK'lı terörist Mehmet Yakışır'ın Diyarbakır'daki cenazesine katıldıkları gerekçesiyle başlatılan soruşturmaya tepki gösterdi.

GİRİŞ 18.07.2018 15:04 GÜNCELLEME 18.07.2018 16:00
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Camlı, "Biz, milletvekillerimiz Remziye Tosun ve Musa Farisoğlu ile gurur duyuyoruz. Onlar, bu halkın kendilerine oy verirken, beklentilerinin ne olduğunu çok iyi bilen milletvekillerimizdir" dedi. 

HDP Diyarbakır İl Başkanı Şerif Camcı, Eren Bülbül'ü şehit eden terör örgütü PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu 'Zeynel' kod adlı Mehmet Yakışır'ın cenazesine katılan HDP milletvekilleri Musa Farisoğulları ve Remziye Tosun hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin basın açıklaması yaptı.

 

Remziye Tosun ve Musa Farisoğulları'nın da katıldığı açıklamada konuşan İl Başkanı Şerif Camcı, şöyle konuştu:

"Bu halk, kendi taleplerinin onurlu mücadelesini yürütüyor. Bu halkı siz, bu tür yaklaşımlarla engelleyemediniz, bundan sonra da engellemeyeceksiniz. Milletvekillerimiz Remzi Tosun ve Musa Farisoğulları bu halkın realitesine uygun siyasal mücadelelerini yürütüyorlar. Siz istediğiniz kadar kriminalize edin, adli birer suçlu gibi kamuoyuna algı yaratmaya çalışın. Vekillerimiz halkımızın realitesine ve gereklerine uygun hareket ediyorlar.'' 

''ONLARLA GURUR DUYUYORUZ''

''HDP Diyarbakır il örgütü olarak bir kez daha ilan ediyoruz, biz milletvekillerimiz Remziye Tosun ve Musa Farisoğlulları ile gurur duyuyoruz.'' diyen Şerif Camcı, ''Onlar, bu halkın kendilerine oy verirken beklentilerinin ne olduğunu çok iyi bilen milletvekillerimizdir. Halkımızın seçilmiş temsilcileridir ve biz de onların yanında birlikte bu mücadeleyi yürütmenin sözünü veriyoruz.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 60
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    tühhh size
    Cevapla
  • hikmetli sözler 5 yıl önce Şikayet Et
    gurur duyun ey batıdaki chp sevdalısı hdp seviciler. sayenizde bu tablo.. bu terör sevicilerin yeri sevdikleri ile toptan geberip gidecekleri cehennemi zumeradir.
    Cevapla
  • reel 5 yıl önce Şikayet Et
    bu videodakilerin ve bunlarla aynı düşünenlerin kafalarına sıkmadığın sürece terör bitmez.reçete bu
    Cevapla
  • yazıklar olsun ki 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan haini güruh hala zırlayabilmekte...
    Cevapla
  • Batu 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye haricinde hiç bir ülkede vatan düşmanı bir vekil beslenmiyor
    Cevapla
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım katılıyorum size.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor