Eski Bakan'dan üzücü haber

Merhum başbakanlardan Bülent Ecevit tarafından kurulan 56 ve 57'nci hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Fikret Ünlü'nün (75), kanser tedavisi görmeye başladığı öğrenildi.

Eski Bakan'dan üzücü haber
Eski Bakan'dan üzücü haber
GİRİŞ 19.07.2018 16:03 GÜNCELLEME 19.07.2018 16:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bülent Ecevit'in başbakanlığını yaptığı 56 ve 57'nci hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan Fikret Ünlü, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bir süre telefonlarına bakamayacağını belirtti. Yayınladığı fotoğrafının da tedaviye başlamadan önceki son fotoğrafı olduğunu belirten Ünlü, ''Bu haberi sizlerle paylaşmamın nedeni; sağlığınızı ihmal etmemeniz ve düzenli kontrol yaptırmanız konusunda sizleri uyarmaktır. Sakın benim gibi 'Bana bir şey olmaz' demeyin. Şu an tedavi sürecinde olduğum için süre telefon ve mesajlarınıza cevap veremeyeceğim. Sağlıklı günlerde tekrar görüşmek umuduyla... Çok sevgiler'' mesajını paylaştı.

YORUMLAR 9
  • ŞENOL YILDIRIM 5 yıl önce Şikayet Et
    Teoride doğru sözler ancak bugünümüzü kurtarmaktan bugünkü işleri halletmekten bir gün sonramızı düşünemiyoruz ki kontrollere gidelim kendimize bakalım. Bize birşey olmaz demiyoruz lakin bugünü de atlattık yarın nefes alabilecek maddi manevi durumumuz olursa kontrollerimizi de yaptırırız diyoruz. Kontrol deyip geçmeyin randevu al test yap sonucu al tetkikler 3 - 4 defa gitti geldisi olur bir branşta! Çalışanın zamanı mı var! Özel hastane bir ara iyiydi %200 farka çıkarıldı!! Türkiye de bu dönem zor belki 10 yıl sonra hayal görmeyin!!!
    Cevapla
  • ugur btn 5 yıl önce Şikayet Et
    O yıllarda millete çektirdiklerinin hesabını verecekler
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • aişe zumra 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman basbakanlıga baglı ıdı gençlık spor
    Cevapla
  • EFSEL 5 yıl önce Şikayet Et
    BU DÜNYA HAYATI ER YADA GEÇ SON BULACAKTIR,ÖNEMLİ OLAN EBEDİ ALEME HAZIRLIK NE YAPTIK ONU GÖZDEN GEÇİRMEMİZ LAZIM ZİRA DİN (HESAP) GÜNÜNÜN YEGANE HAKİMİ ZERREDEN KÜRREYE HER ŞEYİN HESABINI SORACAKTIR. SAYIN BAKANIM DUA İSTEMEMİŞ AMA BEN YİNEDE ALLAH DAN şifalar diliyorum kendilerine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?