İstanbul'da 'Yeditepe Huzur' asayiş uygulaması

İstanbul'da "Yeditepe Huzur" asayiş uygulaması kapsamında, 39 ilçede denetim gerçekleştirildi.

GİRİŞ 28.07.2018 23:56 GÜNCELLEME 29.07.2018 09:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan koordinasyonunda kent genelinde 5 bin polisin katılımıyla, Yeditepe Huzur Uygulaması-12, saat 20.00'de başladı.

Uygulamaya, Asayiş Şube Müdürlüğü personeli ile ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik, Mali Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık, Organize Suçlarla Mücadele ve Deniz Limanı şubelerinin yanı sıra, özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri katıldı.

 

Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde, aranan şahıslar, silah, bıçak ve uyuşturucu madde taşıyanlar üzerinde duruldu.

Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya polis helikopteri de destek verdi. Uygulamada narkotik köpekler de araçlarda arama yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • trafik çilesi 5 yıl önce Şikayet Et
    asayiş sokak aralarına gelsin artık. uyuşturucu olayı çok feci seviyelere geldi. ayrıca sivil yapın şu işi. adam uyuşturucu satıyor akrabası polis. anlatabildim mi?
    Cevapla
  • emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Asayiş sürekli vatandaşı kontrol etme adına vatandaşını rahatsız etmek olmamalıdır çağdaş ülkelerdeki gibi vatandaşını rahatsız etmeden güvenliğini en üst seviyede sağlamalıdır artık bu ülkede de böyle ilkel ve rahatsız edici uygulamalara son verilmelidir.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı polislerin 5-10 kişiye geç deyip sana dur sen kimlik ver demesi. Direk sen suçlusun der gibi oluyor o kadar kişinin içinde. Ya herkesi sorgulasın ya da sen geç sen geç sen kimlik ver demesin.
    Cevapla
  • İbrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Oh hem rahatsız olmak isteme, hem de birşey olunca hemen polisten bil. Polisler de insan arkadaş sunu bu anlayın artık, müteşekkir olacağına gelmiş polise suç buluyorsun
    Cevapla
  • cahit57 5 yıl önce Şikayet Et
    Hacı Hüsrev mahallesine girse polis istanbul da sorun kalmayacak....
    Cevapla
  • ilker 5 yıl önce Şikayet Et
    iyice bunalttınız insanları artık ...
    Cevapla
  • Selçuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerika' daki polis ile bizim polisleri bir karşılaştırın . bizdekini takan yok . Adam kıza tekme atıyor . Metroda terör estiriyor . Sonra serbest bırakılıyor. Yiyosa amerikada yap .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL
Devlet Bahçeli'den Dünya Türkçülük Günü mesajı