Gri listedeki hain çatışmada öldürüldü!

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında 23 Temmuz'da çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen teröristin, İçişleri Bakanlığı'nın aranan teröristler listesinin Gri kategorisinde yer alan ve 10 ayrı suçtan aranma kaydı olan 'Aram Civan' kod adlı Osman Gülen olduğu belirtildi.

Gri listedeki hain çatışmada öldürüldü!
Gri listedeki hain çatışmada öldürüldü!
GİRİŞ 29.07.2018 18:28 GÜNCELLEME 29.07.2018 19:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Lice ilçesi Kijikbadem mevkiinde pusu, dinleme, keşif ve gözetleme faaliyeti icra eden Jandarma İç Güvenlik Timi tarafından 23 Temmuz'da bir grup teröristle sağlanan silahlı çatışma neticesinde etkisiz hale getirilen teröristin kimliği belirlendi.

Açıklamada, öldürülen PKK'lının, İçişleri Bakanlığı'nın terörden arananlar listesinin Gri kategorisinde bulunan ve 10 ayrı suçtan aranma kaydı olan sözde Amed Eyaleti özel güç sorumlusu 'Aram Civan' kod adlı Osman Gülen olduğu belirtildi.

 

 

 

YORUMLAR 4
  • ramazan37 5 yıl önce Şikayet Et
    Layığını bulmuş işte ne güzel. Cehennemin en dibi. Ateşi bol olsun inşallah. ALLAH cc güvenlik güçlerimizi her daim muzzaffer eylesin....
    Cevapla
  • kırkdort 5 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    kullanılan amerikan uşakları. dün, bugün , yarın inanın akıbetiniz hiç şübheniz olmasın bu uşaklar gibi olacaktır. Davanız kürt davası deyildir. Masum kürt halkı anladı ama sizin gibi uşaklar anlamamakta direniyor ama boşuna.
    Cevapla
  • doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kod adı da ne hikmetse Ermeni adı!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası