Çaldığı 25 bin liralık kalıbı, 3 bin liraya sattı

Kahramanmaraş'ta girdiği fabrikadan 200 kilo ağırlığındaki tencere kalıplarını çaldığı iddia edilen Murat A. (30) polis tarafından yakalandı. Mahkemece tutuklanan şüphelinin piyasa değeri 25 bin lira olan kalıpları hurdacıya 3 bin liraya sattığı ortaya çıktı.

Çaldığı 25 bin liralık kalıbı, 3 bin liraya sattı
Çaldığı 25 bin liralık kalıbı, 3 bin liraya sattı
GİRİŞ 05.08.2018 19:34 GÜNCELLEME 05.08.2018 19:35
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 18.30 sıralarında merkez Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Mahallesi'ndeki bir fabrikanın çelik tencere imalathanesinde meydana geldi.

İş yerinin havalandırması için açılan kapının asma kilidini kırarak fabrikaya giren 2 kişi toplam ağırlığı 200 kilo olan, 25 bin lira değerindeki pirinç tencere kalıplarını çaldı.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yeri güvenlik kameralarını inceledi.

Güvenlik kameralarınca da kaydedilen olayla ilgili yapılan çalışmalar sonunda kalıpların Murat A.'nın arkadaşıyla birlikte çalıp Samet B.'nin kullandığı otomobille olay yerinden kaçtıkları, çaldıkları 25 bin lira değerindeki kalıpları da hurdacıya 3 bin liraya sattıkları belirlendi. 

Çeşitli suçlardan sabıkalı Murat A. ve Samet B. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat A. tutuklanırken, Samet B. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Diğer şüphelinin yakalanması için de çalışmanın devam ettiği belirtildi.



Çalıntı eşyayı aldığı öne sürülen hurdacı hakkında da işlem yapılırken, tencere kalıpları sahibine teslim edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    bisikletimi calan hırsızı dedektif gibi kendim aradım buldum.polise teslim ettim.karakolun on kapisından girdi arka kapisindan çikti.16 yasindaki hirsiz 9 ayri suctan araniyormus meger.madem ariyordunuz neden geri biraktiniz.bu yasalarla bu memlekette ancak hırsız coğalir..
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    böylesi pis insanlarda olabiliyor elbet. maaş aldığı iş yerine ihanet..
    Cevapla
  • M~E~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Onu alan Hurdacı'yı da çalıntı mal almaktan tutuklayacaksın.Böyle yapılırsa hurdacılar bariz çalıntı olduğu belli olan bir şeyi alamazlar
    Cevapla
  • Hüseyin CANSU 5 yıl önce Şikayet Et
    harika bir tespit..
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bazi ulkelerde vatandas bir esyayi sattigi vakit alici dukkan kimliginin kopyasini cekiyor mali satanin bu tur olaylardada daha aydinlatici oluyor.
    Cevapla
  • hakan er 5 yıl önce Şikayet Et
    Hurdacılar sıkıntı çalınan mallar neredeyse tamamı hurdacıda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!