Düğünde örgüt liderini böyle karşıladılar

Ankara'nın Haymana ilçesinde bir düğüne katılan suç örgütü elebaşı Ş.T'yi havaya ateş açarak karşıladılar.

Düğünde örgüt liderini böyle karşıladılar
Düğünde örgüt liderini böyle karşıladılar
GİRİŞ 08.08.2018 13:48 GÜNCELLEME 08.08.2018 13:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Haymana ilçesinde bir düğüne katılan suç örgütü elebaşı Ş.T'nin karşılanması sırasında, tabanca ve uzun namlulu silahlarla havaya ateş açtıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 12'ye yükseldi. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, "organize suç örgütü liderliğinden" daha önce hüküm giyen Ş.T'nin, Haymana ilçesinde bir düğüne katıldığı sırada tabanca ve uzun namlulu silahlarla havaya ateş açan ve bu anları sosyal medyada paylaşan 17 kişi hakkında, Haymana Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Bu kapsamda Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyonlarda gözaltına alınan şüpheli sayısı 12'ye çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Söz konusu soruşturma kapsamında, polisin dün düzenlediği operasyonda, şüphelilerden aralarında Ş.T'nin de bulunduğu 9'u gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda iki tabanca, pompalı tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • BURSA 5 yıl önce Şikayet Et
    soruyorum bunlar devletten korkmazsa kimden korkacak Allah aşkına devlet acilen kanunlarını çok ağırlaştırması gerekiyor özellikle bu silah taşıyanlara yönelik
    Cevapla
  • maho 5 yıl önce Şikayet Et
    düğünde havaya ateş açanın elinden silahı alınsın,bi daha da verilmesin...
    Cevapla
  • akoyusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    hepsi salıverilir..ksnun mu var bu memlekette..
    Cevapla
  • zmc 5 yıl önce Şikayet Et
    dünyalık kanunlar zenginlerin canını ve malını mazlumlardan korumak için kurgulanır. Yani vurun abalıya , fakirin Allah tan başka neyi var ki?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’