Yeniçeri'den istifa nedenini açıkladı: Sünepe...

İP'te yaprak dökümünün ardından, Özcan Yeniçeri katıldığı bir programda İP'i sert sözlerle eleştirerek "Bu kadar aktif birini sünepe, mıymıntı bir yerde tutamazsın" dedi.

Yeniçeri'den istifa nedenini açıkladı: Sünepe...
Yeniçeri'den istifa nedenini açıkladı: Sünepe...
GİRİŞ 09.08.2018 14:38 GÜNCELLEME 09.08.2018 15:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İP'teki görevinden istifa eden Özcan Yeniçeri ayrıldığı partisine ağır eleştiriler yöneltti. Yeniçeri istifa nedenini canlı yayında açıkladı.

İP'ten istifa eden kurucu üye Özcan Yeniçeri istifasının nedenlerini canlı yayında anlattı. Partisi hakkında zehir zemberek sözler sarf eden Yeniçeri, "Bu kadar aktif birini sünepe, mıymıntı bir yerde tutamazsın" ifadesini kullandı. 

 

 

YORUMLAR 17
  • Aslan Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Aktif,enerjik birisi falan değilsin.Hırslı,siyasette ön almak isteyen,aç gözlü birisin.Turizm Ticaret Yüksek Okulu gibi kayda değer bir yer olmayan okuldan sonra hırs yapıp uyduruk akademik paye kazanmak için yırtınman ve bunu yol olarak kullanıp siyasete soyunman da ispatıdır.Seni o yıllarda TTYO'daki Ülkücü camiada hiç duymadım.Demek ya çok siliktin yahut sonradan olma Ülkücülerdensin.Layık olduğun muameleyi görmüşsün.
    Cevapla
  • mavi 5 yıl önce Şikayet Et
    sende bu ülkeye hainlik yaptın.
    Cevapla
  • Gurbeçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yerinden oynayan yetmiş kazaya uğrar diye bir atasözü var !sayın yeniçeri fazla oynama çamura batarsın. Bir çok dalavere olaylarını gördün Erkan Mumcu olayını gördün yaşadın daha ders almamışın . Acemi tavuğu tilki yermiş...
    Cevapla
  • hakan er 5 yıl önce Şikayet Et
    eğitim şart
    Cevapla
  • Aktif sazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sazan gibi oltaya geldiğinin farkına mı vardın? Bence hala sazan olduğunun farkında değilsin, kendini aktif bir balıkçı sanıyorsun. Yakınların da seni uyarmıyor mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar