İçişleri açıkladı: Dolar tetikçilerine darbe!

İçişleri Bakanlığı, sosyal medya üzerinden dolar kur yükselişini provoke edici ve algı oluşturacak şekilde 7 Ağustos 2018 tarihi itibariyle paylaşım yapan 346 sosyal medya hesabının tespit edildiğini, konu ile ilgili adli tahkikata başlandığını bildirdi.

 İçişleri açıkladı: Dolar tetikçilerine darbe!
İçişleri açıkladı: Dolar tetikçilerine darbe!
GİRİŞ 13.08.2018 10:46 GÜNCELLEME 13.08.2018 11:17
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, sosyal medya üzerinden dolar kur yükselişini provoke edici ve algı oluşturacak şekilde paylaşım yapan 346 sosyal medya hesabının tespit edildiğini, konuyla ilgili adli tahkikata başlandığını bildirdi. 

346 SOSYAL MEDYA KULLANICISI İÇİN TAHKİKAT

 

 

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, son günlerde Türkiye ekonomisine yönelik dolar kuru manipulasyonu ile olumsuz algı oluşturmayı hedef alan sosyal medyada yapılan paylaşımların Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca takip edildiği ve gerekli yasal işlemlerin hassasiyetle yürütüldüğü belirtildi. Açıklamada, "Sosyal medya üzerinden dolar kur yükselişini provoke edici ve algı oluşturacak şekilde 07.08.2018 tarih itibariyle paylaşım yapan 346 sosyal medya hesabı tespit edilmiş, konu ile ilgili adli tahkikata başlanmıştır" denildi. 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 97
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'nın yüzde 90 CHP'ye oy veren kendilerini Atatürkçü olarak tanımlayanların bulunduğu bir semtinde oturuyorum. Bugün bankada işim vardı, bir süre bankada bekledim. Gelenlerin yüzde 90'ı döviz işlemi yaptırıyordu, TL'sini dolara çeviriyor ya da dolar alıyordu veya dolarını faize yatırıyordu ve bunlar belli bir refah seviyesinde insanlar... Bir de "biz kuru ekmek de yeriz yeter ki bağımsızlığımızdan taviz vermeyelim" diyen insanlar var çoğunlukla belli bir gelir seviyesinin altında olan... Bedeli hep biz ödedik, onlar sefasını sürdü, YETER ARTIK!!!
    Cevapla
  • Cemşit 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün hainleri ve onları koruyanları cezasız bırakmamalı
    Cevapla
  • Dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Koç holdik bile dolar topluyor idam çıkmıyordu dolar alana idam edilmeli
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    3 kuruş nemalanmak, ucuza tatil yapma peşinde olan ve facebook gibi sitelerde ülkemiz aleyhinde paylaşım yapan anavatanını düşünmeyen hain almanci dediğimiz gurbetciler var. O kadar mı ulkenizden koptunuz, bunlara da yaptırım gerekiyor.
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    YouTube bile bu işin arkasında, dün akşam baktım "dolar 7 olacak" diye bir video öneriyor bana, arkadaş neye bakarak bunu öneriyorsun, oraya gelme sebebim hiç mi hiç dolarla alakası olan bir konu değil. Yani sen Türkiye'desin, bunu izle ne olur der gibiydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
AK Parti'de değişim: 2K formülü