Eski Galatasaraylı futbolcu Eboue kendini asarak intihar mı etti? Eşi kimdir...

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen başarılı sağ bek Emmanuel Eboue intihar mı etti? Emmanuel Eboue eşi Aurelie Bertrand'dan ayrıldıktan sonra maddi imkansızlıklarla bunalıma girmişti. Emmanuel Eboue'nin, kendini asarak intihar ettiği iddia edildi...

Eski Galatasaraylı futbolcu Eboue kendini asarak intihar mı etti? Eşi kimdir...
Eski Galatasaraylı futbolcu Eboue kendini asarak intihar mı etti? Eşi kimdir...
GİRİŞ 28.08.2018 09:00 GÜNCELLEME 28.08.2018 09:17

Türk medyasında yer alan ve güya İngiliz basınına atfedilen haberlerde Fildişi Sahilli eski futbolcunun Kuzey Londra'da ablasının yaşadığı evde kendini astığı öne sürüldü. Emmanuel Eboue'nin intihar sebebinin eşinden ayrılması ve maddi sıkıntılar olduğu söyleniyor. 

Emmanuel Eboue yaşadığı duygusal ve ekonomik bunalımla ilgili olarak şunları söylemişti:

 

 

"İntiharın eşiğine geldim. Tanrıdan yardım diliyorum bu düşüncelerden beni alıkoyması için. Türkiye'de 8 milyon Euro kazandım ancak bunun tamamını eve gönderdim. Ekonomik olarak zor durumdayım. Eski çalıştığım kulüpler bana iş verirse geri çevirmem. Öyle bir tekliflere de gerek yok. Örneğin gençlere yardım edebilirim. ,

EŞİ TÜM MALINA EL KOYDU

Boşanma savaşını kaybeden Eboue, her şeyini eşi Aurelie’ye kaptırırken üç çocuğunu da Haziran ayından bu yana göremiyordu. Bu süreçte büyükbabasını kanserden kaybeden Eboue’nin kardeşi N’Dri Serge de bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. 3 hafta önce Kuzey Londra’daki evini eşi Aurelie’ye devretmesi gereken Eboue, sokakta kalma korkusu yaşıyordu. Verdiği röportajda şunları anlatmıştı:

eboue-eşi

-Evde olduğum zamanlar çok korkuyorum. Genellikle ışıkları kapatıyorum çünkü insanların içeride olduğumu bilmesini istemiyorum. Polisler her an kapıma gelebilir. Elbiselerimi ya da sahip olduğum şeyleri satmayacağım. Yaşadıklarım adil değil. Umarım Tanrı bana yardımcı olur. Bu düşüncelerimi ancak o şekilde atabilirim. Bu nedenle sonuna kadar savaşacağım'' 

PEKİ EBOUE GERÇEKTEN İNTİHAR ETTİ Mİ?

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue'nin intihar ettiğine ilişkin dedikodular bu sabah gündeme bomba gibi düştü. Ancak iddialara kaynak olarak gösterilen Ada basınında bu yönde hiçbir haber yer almıyor.

Eboue'nin Daily Mirror'a verdiği röportajın ardından geçtiğimiz ocak ayında ortaya atılan bu haber, daha önce yalanlanmış ve Eboue'nin intihar etmediği ortaya çıkmıştı.

Nitekim kaynak gösterilen haberin URL'si incelendiğinde de haberin ocak ayına ait olduğu anlaşılıyor. (Fanatik)

gs

EBOUE KİMDİR?

Galatasaray'a Arsenal'den transfer olan Eboue, 2006 yılında Kuzey Londra ekibiyle Şampiyonlar Ligi finalinde boy göstermişti.

Arsenal’da da forma giyen ve Kuzey Londra’da yaşamını sürdüren Eboue’ye Galatasaray da yardımda bulunmuş, 34 yaşındaki eski futbolcuya altyapıda görev verildiği ifade edilmişti. 

Eski eşiyle yaşadığı boşanma sürecinde mal varlığının neredeyse tamamını yitiren ve zor günler geçiren Eboue’nin kendini asarak yaşamına son verdiği ifade edilirken, bir dönemin yıldız sağ beki 79 kez milli takımda forma giydi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü