ABD'li heyetten TAI’ye ziyaret!

ABD Kongre heyeti Türkiye'deki temaslarını bugün sürdürdü. Kongre üyeleri ayrıca, NATO Parlamenter Asamblesi Genel Sekreteri David Hobbs’la birlikte TBMM’de temaslarda bulundu, F-35 Programı kapsamında TAI’yi ziyaret etti.

ABD'li heyetten TAI’ye ziyaret!
ABD'li heyetten TAI’ye ziyaret!
GİRİŞ 27.08.2018 19:47 GÜNCELLEME 27.08.2018 19:48
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

ABD Kongresi'nden bir heyetin, Türkiye'de temaslarda bulunduğu bildirildi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, ABD Kongresi'nden bir heyet, Türkiye'yi ziyaret etti.

 

 

ABD Temsilciler Meclisi Üyeleri Michael Turner, John Garamendi, Tom Marino ve ABD Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Robert Hood ile Temsilciler Meclisi personelinden oluşan heyetin, Dışişleri ve Milli Savunma bakanlıklarında temaslarda bulunduğu belirtildi.

Kongre üyelerinin ayrıca, NATO Parlamenter Asamblesi Genel Sekreteri David Hobbs ile TBMM’de temaslarda bulunduğu, F-35 Programı kapsamında Türk Havacılık ve Uzay Sanayiine (TAI) de ziyaret gerçekleştirdiği aktarıldı.

İzmir’deki NATO Kara Komutanlığını (LANDCOM) ve Adana İncirlik Üssünü dün ziyaret eden heyetin, bugünkü temaslarıyla Türkiye programını tamamlaması bekleniyor.

YORUMLAR 53
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    sakın sakın abd bu işe sokmayın. ucundan bile olsa
    Cevapla
  • durham 5 yıl önce Şikayet Et
    bence her eyere sokmayin bilgi topluyorlar kesinlikle, bir pilanalri var f35 leri uretilen paraca yerini rusya ile ortaklasa f35 ucagi aynisini daha hizlisini yapilsin acilen bunlar sadece bizi oyaliyor bence
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Değişen bişey yok..F-35 devam...İncirlikten "uzun soluklu IŞID'le mücadele kılıfında" abd jetleri kalkıp inip bölgeyi dizayn ediyor... Batman da Diyarbakırda orda burda hep Conilerle doluuu...Kürecik radarı dönüyor... vs vs vs
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    KONUNUN ÖZÜ : Güneydoğuda dahil bir Kürt devleti hayalinde olan abd "Irak ve Suriye kuzeyindeki oluşumdan sonra" Türkiyedeki güneydoğuyu da koparma aşamasında sorun yaşamamak isteğinde. F-35 ile Teknolojik esaret altına alacağı Türkiye'nin "S-400 alarak kendilerine tehdit olmaması"için DEBELENİYORLARR... Yunanistan Rusya'dan S-300, SA-8, SA-15 alırken bu arkadaşların gözü nereye bakıyormuş diye sorarlar adama??
    Cevapla
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Putin; çabuk yolla S 400 denen oyuncakları. Kurtulalım davetsiz misafirler'den Uykum var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!