Sakarya'da büyük felaket... Çok sayıda ölü var

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, karşı yöne geçen hafif ticari aracın 2 motosikletle çarpışması sonucu 4'ü kadın 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 02.09.2018 17:15 GÜNCELLEME 03.09.2018 10:32
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Akçakoca'dan Kocaali istikametine seyreden 81 KC 694 plakalı hafif ticari araç, Alandere mevkisinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

Araç, Akçakoca istikametine giden 54 KS 659 ve 81 DL 601 plakalı motosikletlerle çarpıştı. Kazada 4'ü kadın 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

 

 

Haber verilmesi üzerine 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri güvenik önlemleri alırken, ölen ve yaralanan vatandaşların kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

SAKARYA VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazadan ötürü büyük üzüntü duyduklarını belirtti. 

Vatandaşlara daha dikkatli olmaları çağrısında bulunan Balkanlıoğlu, şunları kaydetti: "Hafif ticari aracın, karşı şeride geçerek kazaya neden olduğu gözüküyor ama daha tahkikat devam ediyor. Sürücülerimiz daha dikkatli olsa bunca can ve mal kaybı yaşanmaz. Trafik kuralları ve cezalarına rağmen sürücülerimiz maalesef dikkatsiz. Genelde dikkatsizlikten kaynaklanan son derece üzücü ve acı verici olaylar yaşıyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 64
  • adem38 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin ölenlere. Kayserinin trafik inede biri el atsa fena olmaz. Altına araba alan kendini kral zannediyor. Kural tanima yok, saygı yok, rezalet mi rezalet.
    Cevapla
  • hidocan Almanya 5 yıl önce Şikayet Et
    yeni izinden geldim türkiyedeki trafik ihlallerini gördügümde sunu dedim vallaha bu kadar ihlale göre yine az insan ölüyor kendim kac kere kazayla burun buruna geldim bir kere az kalsin ölüyorduk, adam park yerini kacirmis otoyolda hic arkasina bakmadan geri vites atip sürüyor dikkat etmesem ölücektik, veya gece bakiyorsun adamin hicbir isigi yanmiyor, ne diyim birini uyarsan 10 laf geri söylüyor polisler isini yapmiyor hep laf hep laf...
    Cevapla
  • Viyana 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynı sorunu yaşıyorum, şimdi önümde 2100km var ama en tehlikelisi bunun sadece 600'ü, o'da edirne-kapıkuleye kadar. Allah yardımcınız olsun kardeş, kaza'da bide bunun yanısıra Bela'dan ırak etsin.
    Cevapla
  • 2023 5 yıl önce Şikayet Et
    Otobanda 50 - 60 la gidene büyük ceza döşemeyi bırak, Mahalle arasında 120 ile giden dobloculara bak.
    Cevapla
  • 2023 5 yıl önce Şikayet Et
    Kulaklıksız Cep telefonu Alkol den daha beter şekilde Katliam Cinayeti oluşturuyor. Kulaklıksız Cep telefonu ile Trafikte saatlerce dostu ile boş beleş muhabbet eden embesillerin Ehliyetlerine kesin kalıcı el konulmalı.
    Cevapla
  • Adil Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Bir defa daha gördükki trafik kurallarına uyulmuyor. Önemli yerlere denetimler artırılsın. Aşırı sürat yapanlar aşırı cezalar verilsin. Aracı bağlansın, ehliyetine el konulsun.Ne diyeyim ki Allah rızası için kurallara uyalım. Sevdiklerimizi ağlatıp, şeytanını sevindirmeyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü