"Pembe ayıcıklı" Buse yakalandı :Pişman değilim

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde arkasına koyduğu pembe ayıyla motosikletin ön tekerleğini havaya kaldırarak giden Buse G. polis tarafından yakalandı.

GİRİŞ 04.09.2018 16:40 GÜNCELLEME 04.09.2018 16:54
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Görüntülerin yayınlanmasının ardından harekete geçer Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede şüphelinin kimliğini tespit etti. 24 yaşındaki Buse G. olduğu tespit edilen şüpheli gözaltına alındı. Gayrettepe'de bulunan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne getirilen Buse G.'ye tehlikeli araç kullanmak suçundan 235 lira para cezası kesildi. Şüpheli daha sonra adli işlem yapılması için Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

"PİŞMAN DEĞİLİM "DEDİ

Sosyal medya hesabındaki görüntülerin eski olduğunu söyleyen Buse G. yaptığına pişman olmadığını söyleyerek "Ben bu hareketleri yaptığımda yol tamamen boştu. Bir kereye mahsus bir şeydi. Kimsenin canını tehlikeye atmadım." dedi.



 

 

 

YORUMLAR 20
  • Atilla 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hanima gelene kadar ortalık zorba kayniyor ama bu insan gundem oluyor bu davranış şekliyle belki kendine zarar verebilir ama arabalar her gün yayalari eziyor bu kadar onemsenmiyor
    Cevapla
  • vatandaş1453 5 yıl önce Şikayet Et
    başkasına zarar vermesinde gerisi önemli değil,
    Cevapla
  • hlt01 5 yıl önce Şikayet Et
    gazeteciler güzel sorular sordu, tebrik ederim onları. yol boşmuş lafa bak. bu motorlar çok hızlı manevra yeteneğine sahip ve saniyeler içinde yüksek hızlara çıkabiliyor. yolun belli bir bölümünde araç trafigi olmaması yolun boş olduğu anlamına gelmez. hem sağdan soldan yayalar da geçiyor olabilir, bu hızlarda bir motor için diğer araçlar çok uzak bir mesafede değil hem de. sosyal medyada hava atmak, gösteriş uğruna kimse kimsenin hayatını riske atamaz bir kez dahi olsa..
    Cevapla
  • keto 5 yıl önce Şikayet Et
    adam bicaklayanlara bile bu kadar islem yapmıyorlar...
    Cevapla
  • mehmet. türker 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun yapabiliyor ve yapmıs eleştirenlerin inceleyin trafikte encok onlar hata yapıyordur birazcikda kıskançlık var bunu dışa vurmanın en kestime yolu yapmak isteyipte yapamadığını yapanı suçlamak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi