CHP'li İl Başkan Yardımcısı evinde ölü bulundu

Adapazarı'nda 3 gündür haber alınamayan CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Orhan Durmuşoğlu, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

CHP'li İl Başkan Yardımcısı evinde ölü bulundu
CHP'li İl Başkan Yardımcısı evinde ölü bulundu
GİRİŞ 10.09.2018 17:42 GÜNCELLEME 10.09.2018 19:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


CHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Durmuşoğlu'dan geçen cuma gününden beri haber alamayan partililer, durumu polise bildirdi. Yenigün Mahallesi Engin Sokak'taki evine çilingirin kapıyı açmasıyla giren polisler, Durmuşoğlu'nun cansız bedenini buldu. Durmuşoğlu'nun cesedi, olay yeri inceleme polisleri ile cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otopsi merkezine kaldırıldı. Orhan Durmuşoğlu'nun yaşadığı rahatsızlık nedeniyle öldüğü tahmin edilirken, soruşturma başlatıldı.

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, "Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcımızdı. En son çarşamba akşamı toplantıdaydı. Cuma günü arkadaşlarıyla berabermiş. Cumartesi ve pazar günleri haber alamayınca bu sabah da aradık açmadı. Birkaç arkadaşımızla buraya geldik, polisler de buradaydı. Vefat ettiğini öğrendik. Hepimiz çok üzgünüz, başımız sağ olsun" dedi.

YORUMLAR 2
  • nusri 5 yıl önce Şikayet Et
    "Ey Muhammed! De ki: “Şüphesiz benim namazım da, diğer ibadetlerim de, yaşamam da, ölümüm de âlemlerin Rabbi Allah içindir.” (Enam 162) Ne mutlu bunu şiar edinenlere!
    Cevapla
  • mfi 5 yıl önce Şikayet Et
    chp öldürmüs olabilir ,firsatini bulsaydi inceyide kahliyacakti ama evinden 3 gün saklandi ince secim gecesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'