Hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yakup Yavru kimdir? Aslen nerelidir?

Film Festivali için Adana'ya giden usta oyuncu Yakup Yavru'dan kötü haber geldi! Açılış sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Yakup Yavru kimdir? Bir çok dizi ve film projesinde yer alan başarılı isim Yakup Yavru aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte biyografisi...

Hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yakup Yavru kimdir? Aslen nerelidir?
Hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yakup Yavru kimdir? Aslen nerelidir?
GİRİŞ 26.09.2018 09:00 GÜNCELLEME 26.09.2018 09:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

25 Eylül 2018 tarihi itibariyle ölüm haberiyle sevenlerini üzen Yakup Yavru Film Festivali için 25. Uluslararası Adana Film Festivalinde, 25. Yıl Emek Ödülü almak için Adana'ya gitmişti. Oyuncu açılış sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yakup Yavru, mezarını yaptırdığı günlerde, "Yerimi çok beğendim. Hemen ölesin geliyor. Kendime göre, hayırlı bir şey yaptığıma inanıyorum" demişti.

YAKUP YAVRU KİMDİR?

 

 

Yakup Yavru 1952 yılında Amasya’da dünyaya gelmiştir, aslen Amasya’lıdır. Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde Ethem karakterini oynamıştır.

Usta oyuncu Yakup Yavru Tokat Öğretmen Okulu mezunudur. Bir süre öğretmenlik mesleğini yapmış olan Yakup Yavru öğrencilik dönemlerinde tiyatro ile ilgilenmiş ve öğretmenliğin ardından bir çok sinema ve dizide rol almıştır.

Oyunculuk kariyeri boyunca Bana Sevgiyi Anlat, Yasemin, Böyle mi Olacaktı, Utanmaz Adam, Unutabilsem, Konu Komşu, Kurşun Kalem, Kimyacı, Koltuk Sevdası, Nisan Yağmuru, Ekmek Teknesi, Savunma, Mihriban, Kurşun Asker, Üzgünüm Leyla, Yarım Elma, Biz Size Aşık Olduk, Parmak İzi, Hayat Bağları, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Kavak Yelleri, DÜğün Şarkıcısı, Geniş Aile, Gesi Bağları, Kardeş Payı gibi bir çok projede rol almıştır.

YORUMLAR 4
  • aliyeerdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahrahmeteylesin
    Cevapla
  • ikignlükdnya 5 yıl önce Şikayet Et
    Sesi toplaması, ikinci Hulusi kentmendi benim için. Babacan adam Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. Amin.
    Cevapla
  • Allah Rahmet Eyleye 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kıymetli hemşehrimize
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması