Eşini ve çocuğunu katletmişti! Kritik gelişme

Adıyaman'da imam nikahıyla birlikte yaşadığı eşini ve oğlunu tartışma sırasında tabancayla vurarak öldüren şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 25.09.2018 09:22 GÜNCELLEME 25.09.2018 09:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Güzelyurt köyünde imam nikahıyla birlikte yaşadığı Emine Ö. (60) ve oğlu Enes A. (19) ile tartışarak tabancayla öldürdükten sonra kaçan Bekir A, tekrar köyüne geldi. Zanlıyı gören köylüler durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Köyde jandarma ekipleri ile Bekir A. arasında kısa süreli çatışma yaşandı.

 

 

Ekipler, tabancasında mermi kalmayınca kaçmaya çalışan katil zanlısını etkisiz hale getirmek için ateş açtı.

Kalçasından yaralanarak yakalanan Bekir A. daha sonra sağlık görevlileri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güzelyurt köyünde ikamet eden Bekir A. ile imam nikahıyla birlikte yaşadığı Emine Ö. ve oğlu Enes A. arasında dün tartışma çıkmıştı. Bekir A, tartışma sırasında yanında bulunan tabancayla Emine Ö. ve Enes A'ya ateş ederek kaçmıştı. Cesetler, silah sesini duyan ailenin yakınları tarafından bulunmuş, zanlının yakalanması için jandarma tarafından çalışma başlatılmıştı.

YORUMLAR 6
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    koca köy nasıl huzurlu olacak bu KATİL le? daha kaç kişiyi öldürmesi gerek. topluma vatana millete zararlı insanlara İDAM gelsin artık.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    adam 22 yıl önce de eski eşini ve oğlunu vurmuş. kısa sürede çıktığına göre rahşan affından yararlanmış..
    Cevapla
  • Enver 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakim bey vuran kimse onu hapse at çünkü vurulan kişinin deli raporu var. Raporu olan kişi vurabilir öldürebilir çünkü deli raporu var. Kanunlar böylelerini al üstünde tutar inanmayan baksın adam 5 belki 6 kişi öldürmüş ama raporludur dışarda.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman ölmesin dikkat edin o bir daha salı verilip bir kaç insanı daha öldürmesi lazım iyi besleyin iki yıl sonra bırakın devam etsin
    Cevapla
  • ozan 5 yıl önce Şikayet Et
    katil köpek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!