Mecidiyeköy'de halk otobüsü köprü ayağına çarptı

Mecidiyeköy'de içinde yolcu olan halk otobüsü köprü ayağına çarptı. Kazada yaralılar olduğu belirtiliyor. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Mecidiyeköy'de halk otobüsü köprü ayağına çarptı
Mecidiyeköy'de halk otobüsü köprü ayağına çarptı
GİRİŞ 27.09.2018 20:53 GÜNCELLEME 27.09.2018 21:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ortaköy seferini yapan halk otobüsü, trafiğin en yoğun olduğu Mecidiyeköy'de önce bir otomobile, ardından da köprüyü ayağına çarptı.

Can pazarının yaşandığı kazada çok sayıda kişi yaralandı. Karayolunda uzun araç kuyruğu oluşurken, yaralılar ambulanslarla hastanelere taşındı. 

Kaza, saat 20.00 sıralarında Mecidiyeköy Dereboyu Caddesi Levent istikametinde meydana geldi. Şişli'den Ortaköy seferini yapmak üzere hareket eden DT2 numaralı 34 HY 3543 plakalı halk otobüsü, önce aynı yöndeki 34 FR 3330 plakalı otomobile çarptı. Kazanın ardından sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği halk otobüsü, D-100 Karayolu köprü ayağına çarptı.

Can pazarının yaşandığı kazada otobüste bulunan birçok yolcu yaralandı. Trafiğin en yoğun olduğu saatte meydana gelen kazanın bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerinin ardından yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Kaza nedeniyle Levent istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Fatih Aygün 5 yıl önce Şikayet Et
    Haberin videosunu izlediğinizde sol şeritten otobüsün önüne fırlayan otomobil sürücüsü en büyük suçludur. Ben otobüs şoförünün yerinde olsaydım zerrece direksiyonu kırmazdım. Otomobile vurmamak için gitti beton direğe çarptı. İster uzun yolda olsun ister kavşaklarda olsun kırmayın direksiyonu siz takla atıp aranız perte çıkarken adamlar arkasına bile bakmadan kaçıp gidiyor. Vurun sizin canınız yandığı kadar onlarınki de yansın.
    Cevapla
  • Haydar A. 5 yıl önce Şikayet Et
    aga her söförün elinde seyir halindeyken cep telefonu... diyecek birsey yok...
    Cevapla
  • Vatan Miller 5 yıl önce Şikayet Et
    adam sanki otobanda gidiyor.Ucuyor Ucuyor.
    Cevapla
  • HuvelBaki 5 yıl önce Şikayet Et
    Telefon yüzünden demeyin sakın!
    Cevapla
  • Brt 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tur kazalarda trafik polisi derhal soforun cep tel gorusmelerine bakmasi gerekir kesinlikle sofor kusurlu olabilir buna polisimiz ozen gostermeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi