Bakırköy'de milleti ezmişti! İlk kez konuştu

Bakırköy'de lüks cipini yayaların üzerine sürerek 6 kişinin yaralanmasına neden olan Görkem Sertaç Göçmen'in ifadesine ulaşıldı.

Bakırköy'de milleti ezmişti! İlk kez konuştu
Bakırköy'de milleti ezmişti! İlk kez konuştu
GİRİŞ 03.10.2018 17:38 GÜNCELLEME 03.10.2018 17:38
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Görkem Sertaç Göçmen ifadesinde "10-15 kişi aracıma saldırarak hasar verdi. Arabamın arka camına tekme attılar, cam kırıldı. Korktum, linç edilmemek için olay yerini terk etmek zorunda kaldım" dediği öğrenildi. 

''PİŞMANIM''

Görkem Sertaç Göçmen ifadesinde kız arkadaşıyla tartıştığını, trafiğin de durması üzerine vatandaşların tepki gösterdiğini belirtti. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi olan şüpheli Göçmen ifadesinde, kız arkadaşını darp etmediğini belirterek "Vatandaşlar ile aramdaki tartışma büyüdü. 10-15 kişi aracıma saldırarak hasar verdi. Arabamın arka camına tekme attılar, cam kırıldı. Korktum, linç edilmemek için olay yerini terk etmek zorunda kaldım. Aracımı olay yerinden sağa sola doğru hareket ettirerek kaçmaya çalıştım. Pişmanım" dediği belirtildi.

Öte yandan, Görkem Sertaç Göçmen'in savcı olan babası ile hakim olan annesinin Uşak'ta görev yaptıkları öğrenildi.  

YORUMLAR 111
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    çocuğuna söz geçirmekten,yetiştirip terbiye etmekten aciz bir savcı ve hakim anne,ne acı...birde bu baba ve annenin mahkemede vereceği kararları düşünün,ne kadar adil ve sağlıklı olabilir. sonra evlatlarının yaptığı suçu bir başkası işleyip karşılarına gelseydi ne ceza verirlerdi acaba. eğer biraz şeref ve hafsiyetleri varsa görevlerinden istifa ederler.
    Cevapla
  • Ali öztürk 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ifadeyi sana öğretenler vicdanen rahat mı. senin sicilin zaten yeteri kadar kabarık. masum insanların uzerine aracı sür,zor durumda oldugum için yaptim de.oh ne ala seni yine çıkarırlar. arkan bayağı saglam.
    Cevapla
  • kirlar 5 yıl önce Şikayet Et
    tipi serseri belli halinden şimarık
    Cevapla
  • dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    rüzgar çetin olayı gibi hiç bir şey olmaz bu velede
    Cevapla
  • Akif 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaralamadan gostermelik 2 sene verirler onuda ertelerler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!