Batman'daki hain saldırıda şehit olan 7 askerimizin kimlikleri belli oldu mu?

Batman'ın Gercüş ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından 04 Ekim 2018 tarihi itibariyle düzenlenen hain saldırı sonucu 7 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Peki Batman'da zırhlı askeri aracın geçişi sırasında patlayan mayın sırasında şehit olan askerlerimizin kimlikleri belli oldu mu?

Batman'daki hain saldırıda şehit olan 7 askerimizin kimlikleri belli oldu mu?
Batman'daki hain saldırıda şehit olan 7 askerimizin kimlikleri belli oldu mu?
GİRİŞ 05.10.2018 09:01 GÜNCELLEME 05.10.2018 09:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Batman'ın Gercüş ilçesinde PKK'lı teröristler, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi.

Kobra askeri aracımızın geçişi sırasında asfaltın altına döşenen kablo düzenekli el yapımı tuzaklayıcıyı patlatan hainler 7 askerimizi şehit etti. Şehit olan askerlerimizin kimlikleri resmi olarak henüz açıklanmadı. Samsunlu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu ve Eskişehirli Şehit Uzman Çavuş Neşet Gök evlerine bayraklar asıldı.

 

OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırının ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla, bölgede hava destekli geniş çaplı operasyonların sürdüğü bildirildi. 

ŞEHİTLERİMİZİN MEMLEKETLERİ BELLİ OLDU

Şehitlerin İzmir, Isparta, Eskişehir, Ankara, Amasya, Samsun, Balıkesir nüfuslarına kayıtlı oldukları öğrenildi. Acı haberi ailelerine verilen şehitlerin isimleri kamuoyu ile paylaşılıyor.

NUMAN KURTULMUŞ: BUNUN HESABINI VERECEKLER

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Batman'da 7 askerin şehit olduğu saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Kurtulmuş, "Bu millet bu terör saldırılarını bertaraf edecek, ipleri başkaları elinde olan terör sürülerini bertaraf edecektir" dedi. Kurtulmuş, Van'da Batman'daki hain terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. 

SAMSUNLU ŞEHİT UĞUR GÖKSU'NUN SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI: 'YANINDA OLAMASAM DA KALBİM HEP SENİNLE SEVDİĞİM'

Şehit olan askerlerden birinin Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu olduğu öğrenildi. Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu’nun acı haberi memleketi Samsun’un Ladik ilçesinde bulunan baba ocağına ulaştı. Haberi alan acılı aile gözyaşlarını tutamadı. Şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı.

Uğur Göksu

Öte yandan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksu’nun 2 hafta önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ise görenleri duygulandırdı. Göksu nişanlısıyla birlikte olduğu fotoğrafı paylaşarak üzerine ise şu yazıyı yazdı:

"Yanında olamasam da kalbim hep seninle sevdiğim. Beraber mutlu yıllara. Nişanımızın 1. yıl dönümü kutlu olsun.”

ESKİŞEHİR'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Batman'daki patlamada Eskişehirli Uzman Çavuş Neşet Gök de şehit düştü. Acı haber şehidin Emek Mahallesi Şölen Sokak'ta oturan baba evine ulaştı. Bekar olduğu öğrenilen 25 yaşındaki şehit Neşet Gök'ün evine Türk bayrağı asıldı.

Şehidin babası Turan Gök'ün belediye işçisi, annesi Nurcan Gök'ün ev hanımı olduğu öğrenilirken, 19 yaşında Burak isminde ve 7 yaşında Batuhan isminde iki erkek kardeşinin olduğu belirtildi.

Neşet Gök

Şehidin en küçük kardeşi 7 yaşındaki Batuhan Gök'ün ağabeyinin gitmesine razı olmadığı ve şehit olacağını önceden söylediği iddia edildi. Öte yandan aile için evin önünde sağlık ekipleri hazır bekletildi.

UZMAN ÇAVUŞLUKTAN ASTSUBAYLIĞA GEÇMİŞ

Şehit olan askerlerden Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus’un (28), İzmir’in Bergama ilçesindeki babaevine acı haber ulaştı. Acı haberi alan şehit astsubayın babası Yücel Ulus fenalaştı. Baba Ulus’a hazır bekletilen ambulanstaki sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Yiğit Ömer Ulus

6 yıl uzman çavuşluk yaptıktan sonra astsubaylığa geçen ve bekar olan şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin kardeşi Çağrı Ulus’un da astsubay olduğu ve İzmir’de görev yaptığı belirtildi. Şehidin, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu’nun eşinin yakını olduğu öğrenildi.

BİR AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Şehit Uzman Çavuş Ali Hekim’in Antalya’daki baba ocağına ateş düştü. Aksu ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’ndeki gecekonduda yaşayan Ayşe ile Hasan Hekim çiftine, oğullarınınÿşehit olduğu haberi, askeri yetkililerce verildi. Şehit ailesinin evine Türk bayrağı asılırken, kapıda ambulans içinde sağlık ekibi hazır bekletildi.

Ali Hekim

Şehit Uzman Çavuş Ali Hekim’in, 9 Eylül’de Arzu Hekim ile evlendiği belirtildi.

Şehit Hekim’in cenazesinin, yarın memleketi Isparta’da toprağa verileceği öğrenildi.

YORUMLAR 10
  • T. VATANDAŞLARI 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan toprağın kara bağrında Sıradağlar gibi duranlarındır, Bir tarih boyunca onun uğrunda Kendini tarihe verenlerindir. Dizeleri tam da bu yiğitler için yazılmış sanki. Şehidlerimize Yüce Mevlamızdan rahmetler, Yakınlarına da başsağlığı ve Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz. MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
    Cevapla
  • Osman76 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Kahrolsun alçak saldırıyı yapanlar
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi vatan millet devlet hainlerini kahru perişan eyle. Ülkemizi yücelt ve daha da güçlendirir
    Cevapla
  • gfdertu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin başı sagolsun
    Cevapla
  • Neoturk 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bin belanizi versin ve sizin gibi Maymunlara yardim ve yataklik edene... bunun gesabini yahudinin askeri ve Ingiliz Fransiz verecek Abd dahil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!
İstanbul'da bir köpek, kapısını açık bulduğu İETT otobüsünün şoför koltuğuna oturdu