Futbolcu Arda Turan ne kadar ceza alacak? 5 yıldan 12 yıla hapis cezası...

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda şarkıcı Berkay ile kavga eden ve burnunu kıran ardından silahla hastaneye gelen Arda Turan ne kadar ceza alacak? Olay yeri kamera kayıtları ile yaşananların net olarak ortaya konulabileceğini aktaran uzmanlar “Hakkındaki iddialar doğruysa Arda Turan cezaevine girebilir” dedi.

Futbolcu Arda Turan ne kadar ceza alacak? 5 yıldan 12 yıla hapis cezası...
Futbolcu Arda Turan ne kadar ceza alacak? 5 yıldan 12 yıla hapis cezası...
GİRİŞ 15.10.2018 14:47 GÜNCELLEME 15.10.2018 16:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Arda Turan'ın yaşadıkları tartışmanın ardından burnunu kırdığı ünlü sanatçı Berkay halen hastanede. Arda Turan tarafından darp edilen Berkay durumu hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken kavga sonrası hastaneye silahla gelen Arda Turan emniyette ifade verdi. Bunun üzerinde İstanbul Barosu’na üye avukat Alper Sarıca, şarkıcı Berkay ile olan kavgası ile gündeme gelen Arda Turan ne kadar ceza alabileceğini açıkladı.

ARDA TURAN NE KADAR CEZA ALACAK?

Arda Turan’ın 5 yıldan 12 yıl 6 aya varan sürelerde hapis cezası alabileceğini söyleyen avukat Alper Sarıca, olay yeri kamera kayıtları ile yaşananların net olarak ortaya konulabileceğini aktardı. Av Sarıca, “Hakkındaki iddialar doğruysa Arda Turan cezaevine girebilir” dedi.

 

ARDA TURAN'IN İFADESİNDE ÇARPICI DETAY!

Beşiktaş Araştırma Büro Amirliğinde hakkındaki iddialarla ilgili sorgulanan Arda Turan, ifadesinde, "Ben eğlence mekanına gittim. Burak Yılmaz oradaydı. Birlikte otururken, Berkay yanımıza geldi. Omuzumdan ve yakamdan tutarak beni kendine doğru çekti. Ben de sinirlendim ve ne oluyor diyerek vurdum. Ben Berkay'ın eşini tanımıyorum, kendisiyle herhangi sohbetim olmadı. Benim peşinden tuvalete gittiğim ve koluna dokunduğumu söylüyor. Bu doğru değil, ben tuvalete falan gitmedim. Görüntülerde de tuvalete gitmediğim, taciz etmediğim ortadadır." dedi.

ARDA TURAN İÇİN TUTUKLAMA DİLEKÇESİ

Berkay Şahin'in avukatı, Arda Turan hakkında 'tutuklama kararı' çıkarılması için savcılığa dilekçe verdi.

Olay gecesi Berkay Şahin'in kaldığı hastaneye giden Arda Turan, silahla içeri girmiş ve silah ateş almıştı. Silahın patlaması sonucu olay adli makamlara taşınmıştı.

Berkay Şahin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında, karşı tarafın dürüst davranmaması nedeniyle dava açacağını belirtti.

YORUMLAR 9
  • mira can 5 yıl önce Şikayet Et
    çok üzüldüm herkes için hayırlısı
    Cevapla
  • Hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    İlyas Salmanin filmi gibi, ondada sapitiyordu anadolu cocugu, yazik etti kendine yazik, müslüman ve basarili bir genci bu hale getirenler elbette var parası için türlü şekillerde kandirdilar kanina girdiler kari kiz ile o çukur gece hayati ile bitirdiler, sen sporcusun arkadas karin evde dogrmak üzere o saatte yatakta olman gerekliydi hatta sabah namazina kalkmis olman gerekirdi! Allah cikmayin yolumdan diyor, çıkmayın iste dogru yoldan cikmayin!!
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Edep ya Hu.
    Cevapla
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    İtibarını ayaklar altına aldı,bitti,yazık etti kendine
    Cevapla
  • ist34 5 yıl önce Şikayet Et
    vay be nerden nereyee dünyanın en büyük kulübünde oyna,sonra gel türkiyede nezaret yat.. ne oldum delisi olmayacaksın bu dünyada nerden geldiğini unutmayacaksın arda bey. inşallah gerekli ceza verilirde bu futbolcular kendini dokunulmaz zannetmez!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu