Trump'tan Brunson açıklaması

ABD Başkanı Trump, "Brunson'un salıverilmesi memnuniyet verici, onu bugün Oval Ofis'te ağırlayacağım" açıklamasını yaptı. Trump ayrıca Türkiye'ye uygulanan yaptırımlarla ilgili de soruya cevap verdi.

Trump'tan Brunson açıklaması
Trump'tan Brunson açıklaması
GİRİŞ 13.10.2018 00:04 GÜNCELLEME 13.10.2018 00:54
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, rahip Andrew Brunson'un serbest bırakılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, "Rahip Brunson'un serbest bırakılması memnuniyet verici... Kendisininin yeniden aramıza dönmesinden onur duyuyoruz" dedi.

 


'ÖYLE BİR ANLAŞMA YAPMADIK'

Gazetecilerin Brunson'un dönmesiyle uygulanan yaptırımların kaldırılıp kaldırılmayacağı sorusuna ise, "Türkiye ile Rahip Brunson serbest bırakıldığında yaptırımlar kaldırılacak diye bir anlaşma yapmadık" dedi.

YORUMLAR 63
  • şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    şeytanın insan kılığına bürünmüş hali
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlasıldı, batıyoruz..
    Cevapla
  • kaptan44 5 yıl önce Şikayet Et
    yorumcular trumpa kızıyorda siz önce etrafınızdaki yakınlarınıza bakın 3 krş fazla kar etmek içn fahiş fiyat uygulayanlara bakın birde bunlar paylaşımdan bahseden devrimci, Allah korkusu diyen müslümanım vatan millet sağolsun diyen milliyetçi işte peşine koştuğumuz üç siyaset bölgesi turumpmu suçlu bir daha düşünün adam ne yapıyorsa ülkesi içn biz ne yapıyoruz ülkemiz içn
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne derseniz deyin adamlar bir sekilde istediğini aldı. Kısacası söylenen hersey boşmuş.
    Cevapla
  • aziz 5 yıl önce Şikayet Et
    papazı salmak inanın resmen onların isteğini yerine getirmiş olduk ve resmen rezil olduk hani verilmeyecekti hani papazlar takas edilecekti hani dünya 5 ten büyüktü ? madem geri vereceğiz artislik yapmayacaktık madem artislik yaptık tükrüğümüzü yalamacaktık artık amerika şunu gördü ve şöyle dedi ben her istediğimi alırım ve onların hiç bir isteiğini yerine getirmem ve yine anlaşılmış olduki amerika ne zaman bir şey istese ekonomik koz herzaman masada olacak dedimki bu sefer bu ekonomik kozu yıllardır kimse kıramıyor ama biz bu sefer kıracağız diye düşünmüştüm ama malsef o öyle olmuyormuş kıssadan hisse eyyy ameriğaaa demeden önce üretmek üretmek güçlenmek lazımmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti