Skandal ortaya çıktı, operasyon başlatıldı

Kırklareli merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda aralarında doktor, sağlık personeli ve temizlik görevlilerinin de bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 17.10.2018 09:04 GÜNCELLEME 17.10.2018 09:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kırklareli merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda aralarında doktor, sağlık personeli ve temizlik görevlilerinin de bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.     

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırklareli Devlet Hastanesinde aralarında doktor, sağlık personeli ve temizlik görevlilerinin de bulunduğu bazı şüphelilerin "rüşvet", "resmi belgede sahtecilik", "görevi kötüye kullanma", "başkasına ait kimlik ve kimlik bilgilerinin kullanılması" suçlarını işlediklerini tespit etti.

 

 

Ekipler Kırklareli, İstanbul ve Edirne'de düzenlediği eş zamanlı operasyonda 11 şüpheliyi yakaladı.     

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bazı belgelere el konuldu.     

Kırklareli Devlet Hastanesinde görevli şüphelilerin rüşvet karşılığında sağlık raporu, başkalarına ait kimlik bilgileri ile hastanede yatış yaptırarak sahte raporlar hazırladıkları tespit edildi.     

YORUMLAR 3
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    ooooooooo.antalyada bu isler daha cok.dolandiricilar sehri olmus antalya.devletin ve hukumetin antalyada dolandiricilara karsi operasiyonlar yapmagi zamani cok gec kalmis.
    Cevapla
  • neslihan 5 yıl önce Şikayet Et
    işini hakkıyla yapan kalmadı. hep hile, dalavere, yamuk yumuk. sonra da biz niye böyleyiz. Allah (c.c) çok merhametli kullarına. yoksa çok büyük azap sebebi şu yapılanlar. geçici dünyada kalıcı sanıyoruz kendimizi.
    Cevapla
  • xxx 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet tutar bir adamı bir makama getirir, doktor yapar, mühendis yapar, hukukçu yapar, müdür olarak bir makama atar, der ki: sen buraya sahip çık, burayı bizim memleketin fırıldak namussuz insanlarına karşın burayı kolla, benim adıma faaliyetleri düzenle der, fakat devletin kıt imkanları ile şu yada bu şekilde okuttuğu güveneceği adamda hortumculuk namussuzluk faaliyetlerine giriştiğinde- bulaştığında artık yapacak bir şey yok, ASIN, devletin malını zimmetine geçireni, görevi kötüye kullananı, emaneti doğru düzgün yönetemeyen adamı ASIN....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!