Kaşıkçı cinayeti öncesi keşif yapılmış

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturmada, cinayetten önce Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçla Belgrad Ormanı'nda keşif yapıldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 24.10.2018 15:47 GÜNCELLEME 24.10.2018 17:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, cinayetten önce Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçla Belgrad Ormanı'nda keşif yapıldığı ortaya çıktı. Fotoğrafta, 34 CC 2404 plakalı resmi aracın 1 Ekim akşamı 18.28'de keşif için Belgrad ormanlarına giriş yaptığı görülüyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin yürütülen geniş kapsamlı soruşturma sürüyor.

 

 

AYNI ARAÇ

Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden önce Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı BMW markalı araçla Belgrad Ormanı'nda keşif yaptığı ortaya çıktı. Haber7 Aynı aracın Sultangazi'deki otoparkta bulunan Mercedes araca valizleri naklettikleri araç olduğu bilgisine ulaştı.

YORUMLAR 7
  • Güçlüer 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlardan beklenir resmi plakayla kameranın oldugu bir ormanda dolaşmak tamda 15 kişiyle bir kişiyi katletmek için gelen satılıklara göre bir davranış
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    2-3 güne bulunacaktır.
    Cevapla
  • Enigma 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay tamamen planlı
    Cevapla
  • oğuzhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence bilerek görüntü verdiler buralarda. Zaman kazanmaya yönelik bir eylem bunlar. Cesedi parcalara ayırıp bölüştüler ve her bir parcası biryere gitti diye düşünüyorum. Yani bu araplar oralarda kamera olduğunu bilmiyorlar mı da resmi araçla ormana giriyorlar?
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamı ormana gömeceklerse hiç resmi plakalı araç ile giderler mi! Akil var mantık var bunlar oyalama taktiği şaşırtmaca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı