Kaşıkçı ihbarı! 'Cesedin yerini görüyoruz' deyip...

Cemal Kaşıkçı’nın 2 Ekim’de girdiği Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu binasında öldürülmesinin ardından cesedi halen bulunamadı.

Kaşıkçı ihbarı! 'Cesedin yerini görüyoruz' deyip...
Kaşıkçı ihbarı! 'Cesedin yerini görüyoruz' deyip...
GİRİŞ 26.10.2018 06:56 GÜNCELLEME 26.10.2018 07:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

 İstanbul Emniyeti’ne yurtdışında ‘kâhin’ olarak bilinen kişilerin İnterpol aracılığıyla, yurtiçinde bulunan bazı kişilerin de cesedin yerini rüyalarında gördüklerini söyleyerek ihbarda bulunduğu belirtildi.

Öte yandan Sultangazi’deki otoparkta bulunan diplomatik plakalı Mercedes’in bagajından çıkan elbiselerin de otomobili bırakan konsolosluk görevlisi Muhammed Ö.’ye ait olduğu tespit edildi.

 

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada ilginç bir detay da ortaya çıktı. Suudi Arabistan Başkonsolosluğu yetkililerinin araçlarda yapılacak aramalar öncesinde, araçların tümünü oto kuaföre götürdüğü ve detaylı temizlik yaptırdığı anlaşıldı. Temizlik yapılan araçlar arasında, Cemal Kaşıkçı’nın ortadan kaybolduğu gün başkonsolosluk binasından rezidansa giden ve 3 gün boyunca garajdan çıkartılmayan 34 CC 1685 plakalı Mercedes Vito minibüs de bulunuyor.

YORUMLAR 10
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    domuz ciftliginde domuzlara yedirdiler . cenazeyi asagilamak icin
    Cevapla
  • Dobra 5 yıl önce Şikayet Et
    Gaz maskesi ne için kullanılır
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Cesedinin resimleri cıkmış internette paylaşılıyor kim diyor biliniyor herşey yalnız birşeyler bekleniliyor para altın suudların kesesi açılsın hele bir sonra herşey unutulur aynı ver papazı alpapazı gibi .
    Cevapla
  • Goralı 5 yıl önce Şikayet Et
    Komutan logar bir cisim yaklasiyor! -Sen kahinmisin?! Çık dışarı!
    Cevapla
  • Bigarip 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu haberlere bakarmısınız nereden nereye,,,önce kayboldu ,Sonra öldürüldü, Sonra, Sonra,sonra ...bu ne ya,resmen milletin gözünün icine baka baka dalga geçiyorlar. Öldürüldüğünü kabul edenler cesedin yerini bilmiyorlar mı ki ? Amaç belli olayı yavaş yavaş sindirmek.olayin öfkesi parçalara bölünmek ve hafifletilmek isteniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı