S. Arabistan Konsolosluğu'nda hareketli anlar...

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ederken, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Dün sabah birkaç valizle birlikte Konsolosluktan ayrılan kişiler, gece saatlerinde valizlerle birlikte geri döndü.

S. Arabistan Konsolosluğu'nda hareketli anlar...
S. Arabistan Konsolosluğu'nda hareketli anlar...
GİRİŞ 27.10.2018 09:03 GÜNCELLEME 27.10.2018 09:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Washington Post yazarı ve Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü Suudi Arabistan'ın İstanbulBaşkonsolosluğu'nda gece saatlerinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Saat 03.30 sıralarında Konsolosluk kapısındaki polis bariyerlerine yanaşan siyah bir minibüs görevlilerce içeri alındı. 

Araçtaki kişilerin dün sabah yanlarındaki valizlerle birlikte Konsolosluktan ayrılan 3 kişi olduğu gözlendi. Gazetecilerin görüntü almasını engellemek için minibüs Konsolosluk garajına yaklaştırılırken daha önce araca yüklenen valizler olduğu düşünülen valizlerin de araçtan indirildiği görüldü. 3 kişi yanlarında taşıdıkları valizlerle konsolosluk binasına girdi.

Konsolosluk görevlisi olduğu tahmin edilen 3 kişi, dün sabah saatlerinde binadan ayrılmıştı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Abdulhalik 5 yıl önce Şikayet Et
    Adami ufak ufak tasiyolar
    Cevapla
  • yok artik 5 yıl önce Şikayet Et
    Parçaları geri getirdiler
    Cevapla
  • İSO 5 yıl önce Şikayet Et
    Şuanki valiz taşıma işini ya biz abartmaya başlasık yada bi abarttıkça adamlar dalga geçmeye.o kadar takibe alınanlar daha neyin bavulunu taşıyacakki olan oldu giden gitti zaten.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme