Bir akılalmaz hareket daha!

Daha önce Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün tepesine çıkarak çektikleri videoyla yürekleri ağıza getiren gençler, bu kez de hareket halindeki TIR'ın dorsesine atladı.

GİRİŞ 27.10.2018 11:13 GÜNCELLEME 27.10.2018 11:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dorseden TIR'ın tepesine çıkan gençler bu şekilde yolculuk etti. Yürekleri ağıza getiren anlar bir kaza yaşanmadan sona erdi. İkili daha önce Metrobüs'ün üstünde 12 durak gitmişti. 

İstanbul'da seyir halindeki bir TIR'ın üzerine çıkan 2 kişi tehlikeli yolculuklarını kamera ile görüntüledi.

 

 

Daha önce Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşa halindeki kulesine tırmanan, metrobüsün üstünde 12 durak yolculuk eden Pavel Smirnov ve arkadaşı bu kez D-100'de ilerleyen bir TIR'a çıkarak tehlikeli bir şekilde yolculuk etti. 

Smirnov ve arkadaşı D-100'de ilerleyen TIR'ı görünce arkasından koştu. TIR'ın dorsesine tırmanmaya başlayan gençler, tehlikeye aldırış etmeden yolculuk etti. Kendilerini görüntüleyen gençler bir süre bu şekilde yolculuk etti. TIR yavaşladığı sırada korseden inen gençler koşarak uzaklaştı. 

YORUMLAR 2
  • muhalif 5 yıl önce Şikayet Et
    iğnenin deliğinden ipi 2mt uzaktan fırlatarak geçiren cambaza bir kese altın verip ödüllendirip,sonrada yüz değnek vurduran padişaha yollamak lazım.kabiliyeti için ödül verip boş işlerle uğraştığı için ceza vermiş.
    Cevapla
  • demir 5 yıl önce Şikayet Et
    demekki ceza meza almamış . aynen devam .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü