İnfaz timi, Kaşıkçı cinayetini böyle kutladı!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı öldüren 15 kişilik timde yer alan 4 kişinin Florya’da, 3 kişinin de Etiler’de infazdan sonra lüks restoranlarda yemek yediği öğrenildi.

GİRİŞ 27.10.2018 11:26 GÜNCELLEME 27.10.2018 11:48
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Daha önce infaz timinin başındaki kişiyi taşıyan Türk şoför, 4 kişiyi Florya’daki bir restoranda yemeğe götürdüğünü söylemişti. Dün de infaz timindeki 3 kişinin daha yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Timde yer alan askerler Naif Hassan S Alarifi, Mansour Othman M Abahussain ve Khalid Aedh G Alotaibi’nin Kaşıkçı’nın öldürüldüğü gün 16.53’te konsolosluktan çıkış yaptığı görülüyor. 3’lü infaz timi saat 20.00 sularında 34 CC 3071 plakalı konsolosluğa ait resmi araçla Etiler’deki lüks bir et lokantasına geliyor. Önceden yerlerini rezerve edilen 3 kişi yanlarında bulunan Arap konsolosluk çalışanı ile birlikte yemek yiyor.

 

 

Daha sonra 3 kişi hesabı ödedikten sonra Atatürk Havalimanı’nd bekleyen HZ-SK1 numaralı S. Arabistan’a ait özel jetle 22.30’daki uçuşla Dubai’ye gidiyor. 3 şüpheli bir gün sonrada buradan S. Arabistan’a geçiyor.

YORUMLAR 16
  • haysem 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kahretsin sizi
    Cevapla
  • MARITIMO 5 yıl önce Şikayet Et
    arabistanli gazeteciyi saudi konsoloslugunda öldüren infaz timi israilin ajanlariydi amerika simdi bunlari koruyor ve sonunda bu hesap kapanacak ASIL MAKSAT AMERIKANIN TÜRKIYEYE KARSI DOLAR DARBESINDEN SONRA ARTI PAPAZ BRUNSONUN AMERIKAYA GERI DÖNMESI ILE AMERIKA BU DARBEYI YÜRÜRLÜGE KOYDU SIMDI AMERIKA TERÖRISTLERLE BULUSMA YAPACAK VE TÜRKIYEYE KARSI GENE HAINLIKLERINDEN VAZ GECMYECEK AMERIKA DENILEN TERÖRIST SIYONIS ÜLKESI .
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki diplomatik pasaport ile gelip cinayet işleyip gitmek bu kadar kolay.. Zaten polis adamları durdurmaya tutuklamaya yetkili değil. Aramaya da yetkili değil.. Tüm hepsi Arabistan'a gitti. Orada yargılanıyormuş gibi gösterecekler ama ödüllendirilirler.. O konsolos bile Türkiye'ye gelmez.. yerine başkasını gönderirler..
    Cevapla
  • yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir mantık ya nasıl bir zihniyet bu???
    Cevapla
  • ddddddd 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi adamlarını öldürüyorlar, Suudi Arabistan'ın iç çatışmalarından bize ne. Biz tuzağa düşmedik önemli olan o. Konsolosluk Arabistan'ın toprağı. ABD ile S. Arabistan düşünsün.
    Cevapla
  • murtaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Konsolosluk iyi araştırılsın, önceki dönemlerdede, muhakkak faili mecul cinayetler o, konsoloslukta işlenmiştir.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar delil ortada adamlar öldürdük diyemedikleri için arbede de öldü dediler ama hala bir sonuç yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu